Blog170px diy150px tante170px cv170px

torsdag den 12. maj 2011

2 x fødselsdag og 0 huller!

Helt ny.

Igår blev jeg lidt mere tante. Den skønneste lille pige kom til verden om natten den 11. Maj usandsynligt hurtigt. Der gik cirka 5½ time fra svigerinden kom på hospitalet til hun var hjemme med den lille. Kæresten og jeg fik beskeden tidligt om morgenen, og tog på besøg om formiddagen. Nøjh, siger jeg bare. Jeg ville slet ikke slippe hende igen. Nårhj, hun er så bedårende. Jeg glædes usigeligt over tanken om selv at blive mor en dag!

Vi overtog de "store børn" så svigerinden og baby kunne få lidt søvn, købte is og jordbærtærte med hjem til kaffen. Det må man godt for tante Cille når man lige har fået en lillesøster.


Efter besøget måtte jeg haste til tandlægen. For første gang i knap 4 år - ja, det har haltet lidt. Jeg fik udskrevet mine røntgenbilleder, for jeg synes de var lidt fede, og jeg ville egentlig lægge dem her.

Men men, kære Pille, jeg kom i tanker om din fobi jeg engang læste om, så jeg har lige ombestemt mig.

Måske skal jeg have fjernet en visdomstand hvis den giver problemer igen. Men det ser fint ud foreløbigt, og stadig 0 huller!


Kærestens kammerat som også er min gode bekendte havde også fødselsdag i år så vi blev inviteret på både drømmekage og god god jordbærlagkage af hans kæreste - så tror jeg nok også lige kagebehovet var dækket!

3 kommentarer:

 1. Ej for pokker, hvor er du fuld af hensyn til lille mig! Jeg er den sidste tid blevet meget bedre til de der skeletter, så du må gerne poste dem, Jeg har udviklet en slags ignorer billedet teknik. Nogle gange hjulpet af en hånd for skærm. Og så er jeg ikke så bange mere.
  Det er jo tusind år siden jeg har skrevet om fobia, har du læst med så længe???

  Tillykke med nul huller!
  Og allerstørste tillykke med lillen! Årh det bedste jeg ved er at blive faster/moster, man bliver simpelthen gladere, end jeg overhovedet har ord for!

  SvarSlet
 2. Det er det mindste jeg kan gøre, at tage lidt hensyn til læsere. :) Det er da rart for dig, at det går bedre med fobien! Er det virkelig så længe siden du skrev det? Hm, det slog mig bare lige da jeg tog billedet af udskriften. Jeg kan huske at du skrev at din krop muligvis blev holdt oppe af labre larver, og jeg synes bare det var helt vildt sjovt! - Det er sådan noget jeg også kunne finde på at sige. Tihi!

  Årh tak, jeg er så vild med den lille niece, hun er bare så skøn. Det er første gang jeg har prøvet af få en "fra ny" de to andre var hhv. 4 og ½ år da jeg mødte min kæreste. De er så dejlige allesammen!

  SvarSlet
 3. Hmm.. måske burde vi egentligt kende hinanden. Vi kender garanteret nogle af de samme fra Århus.. !

  Godt du synes jeg skriver noget skægt i ny og næ, jeg lukker jo så meget l**t ud... ;)

  SvarSlet