Blog170px diy150px tante170px cv170px

søndag den 1. maj 2011

Forsinket

Jeg ville gerne have skrevet en masse den sidste uges tid, men jeg har været ramt af sygdom og fået den helt store tur: feber, svimmelhed, forkølelse, mellemørebetændelse, et dårligt øje, løbende næse og så videre og så videre. Det er simpelthen bare alt på engang, og så har jeg ovenikøbet også jernmangel og stikket fra blodprøven er blåt og hævet - jeg er godt nok lidt sølle!
Jeg håber penicillin og jerntilskud får mig på toppen inden længe.Nå. For det første ville jeg lige vise den her superfine kaffetragt jeg købte da jeg var i tyskland forleden - jeg havde taget billeder men så gik mit hukommelseskort i udu og det har jeg aldrig fået til at virke.


Den er så fin og lyseblå og perfekt til at dræne yoghurt eller creme fraiche i! Nede i supermarkedet i Flensburg kunne jeg tilmed købe bittesmå kaffefiltre der passer til!

Torsdag havde kæresten og jeg besøg af nevøen der skulle overnatte til fredag.


Vi gik en tur på stranden og samlede sten og glasskår.


Jeg så de her virkelig ulækre sandorme (eller børsteorm?) Jeg har aldrig set sådan nogle før, men der var ret mange og endda en der var levende. Yydrkk! Jeg synes de ligner noget fra en alien-film. Gudskelov for kamerazoom!
Vi fandt masser af fine sten


Og havde alle lommerne fulde. Nevøen kunne slet ikke holde bukserne oppe til sidst!
Det var så hyggeligt at have nevøen boende - vi kiggede alle mine knapper igennem og sortede dem med anker på fra, vi var lidt for længe oppe, flyttede sofabordet og lå på en dobbeltluftmadras i stuen og så Lucky Luke før sengetid. Det var virkelig sagen at bo hos Tante og Onkel!


Fredag skulle vi overraske svigermor/mormor fordi hun gik på efterløn. Så jeg havde bagt lagkagebunde og lavet både hindbærcreme og nougatmousse så nevøen og jeg kunne lave lagkage til hans mormor. Jeg bagte efter Oetkers bagebog fra 1950'erne og det blev ret godt! Nevøen pyntede kagen rundhåndet med stjerner, hjerter og lys og var noget så stolt.

5 kommentarer:

 1. ÅÅrrrhhh! Det lyder aldeles dejigt! Jeg vil også have mine nevøer med på eventyr! Fin tragt! god idé at bruge den til dræneri! Jeg kigger tit på dem, uden grund til at købe én, fordi jeg ikke drikker kaffe.. Nu er der undskyldning :)
  Hører du ikke snart noget fra Teko? :)

  SvarSlet
 2. Det var også bare sååå hyggeligt! Han er ellers en ballademager, men er noget så sød når han er hos os. :)
  Jeg drikker kaffe en sjælden gang imellem, men så er det i (lyseblå porcelæns)stempelkande, så tragten er kun til dræning - det er så smart! Der må findes en lyserød et sted i verden til dig! :):)
  Jeg har skrevet mail med diverse spørgsmål, bl.a. hvornår man mon hører noget, men der er ikke kommet svar endnu.

  SvarSlet
 3. Forresten så har jeg købt tragten i Flensburg i en antik-biks, og alting var meget billigere end i Danmark.
  Mig og mine veninder var også i et almindeligt supermarked i Flensburg og der var bare så meget billigt økostuff! Jeg havde taget billeder af alle mine gode sager dengang, men de er gået tabt.
  Hvis du lige som mig ikke er til grænse-shopping med litervis af alkohol og mange kilo syntetisk slik og nutella og hvad det ellers indebærer, men alligevel bliver inviteret så skulle du tage at prøve Flensburg. :) :)

  SvarSlet
 4. Haha, ja øko er så meget billigere i Tyskland. Fx er det Lavera hårshampoo m.m jeg bruger ca 20 kroner billigere pr produkt dernede. Det er vildskab.

  Teko burde igen oppe sig!

  Har du mon meldt dig til Smykke seminaret i Kolding på fredag? Jeg har sat tid af til en runde i gennerne inden toget header tilbage til Kbh. :D

  SvarSlet
 5. Det er totalt vildt manne. Jeg synes bare der er lidt langt til Berlin f.eks. for at shoppe spelt og tomatpuré, men nu har jeg også prøvet det i Flensburg - fantalastisk!

  Nu har jeg fået e-mail adressen på strikkelæreren og studievejlederen selv så kan jeg spørge direkte, for hende uddannelseslederen svarer i hvert fald aldrig.

  Nej, jeg har ikke tilmeldt mig, weekendens planer er lidt flyvske og ikke-eksisterende, men ved du hvad? Der er det fantastiske KFUM-marked på søndag i Kolding! Hvis mine planer ikke bliver til noget tager jeg måske derned. Ærgerligt at du ikke lige bliver til søndag. :)

  SvarSlet