Blog170px diy150px tante170px cv170px

fredag den 27. maj 2011

Broderi på hjernen


Jeg har broderet som en sindssyg på det sidste. Lyseblå korssting. Det kører derudaf. Jeg var lige ved at få nervøse trækninger da garnet slap op, og cyklede hurtigt ned i Broderi Moderne (fantastisk butik med fantastiske indehaver Pelse Asboe) for at købe ekstra dukker.
Men look så lige her hvad der stod på disken og ventede på mig! Bøger lige efter mit hovede. Fantastisk nytænkende og provokerende broderi. Mit første broderi var da også en pude med både et kranie, en kiste, kirsebær, en muffin, anker og alle de andre ting jeg er vild med. Det var tilbage i 2007/2008 jeg broderede den.
Bare sådan lige for at prøve det, ing'?
Og sørme så, inden jeg overhovedet fik udgivet dette indlæg blev bambien færdig. Voila!

6 kommentarer:

 1. Hvor er den bare fin. Ja, det er puden også. Hyggeligt at se dig IRL igår. Blev faktisk helt perplex derude i skøjtehallen, fordi jeg ikke lige forventede at støde på en blogger. Og så sådan en som dig, hvor jeg egentlig mest har lyst til at give dig et kram, men er bange for det virker mærkeligt, nu hvor vi jo reelt ikke kender hinanden sådan rigtigt. Blogland er mærkeligt. Men godt!

  SvarSlet
 2. Tak og tak!

  Ja, og i lige måde - underligt at støde på en blogger sådan et pudsigt sted! Jeg håber din eksamen gik godt, i øvrigt. :)
  Årh, hvor er du sød - virtuelt kram til dig! :) :)
  Blogland er et herligt sted, når det rigtig åbner sig op.

  SvarSlet
 3. Sikke et bedårende Bambi broderi! Er det også til en pude?

  SvarSlet
 4. Jaeh, en pude bliver det nok, under store protester fra kæresten.
  Tror måske noget lyseblåt stof med hvide prikker ville gøre sig godt som ramme og bagside!

  SvarSlet
 5. Kan man bestille sådan et bambi broderi? :) altså ikk som pude, bare til at komme i ramme :) og hvad skal du have for det ?
  mvh meena
  min mail er : nougatmeena@yahoo.com

  SvarSlet