Blog170px diy150px tante170px cv170px

tirsdag den 24. maj 2011

"Til den her øvelse skal vi bruge et par eskimoer"

Jeg er på kursus. Jeg har, af min venlige og reelle (ja, de findes!) jobcenterkonsulent fået lov til hele seks ugers aktivering i stedet for 4, og kommet på kursus i Photoshop, Illustrator og InDesign. Yay! Jeg har ønsket mig det så længe, og nu har jeg endelig fået lov. Jeg har virkelig længe ønsket mig at lære photoshop og "konvertere" til illustrator. Jeg er Canvas-bruger, for det brugte man på TEKO i sin tid - alt det blev ændret lige da mit hold stoppede, og nu er de med på noderne og bruger illustrator.


Det startede igår, og introduktionen afslørede at jeg er den yngste her og den med kortest uddannelse. Vi har gennemgået alt fra hvordan man zoomer til farveredigering.

Idag er vi gået igang med at arbejde med "lag". Noget jeg har glædet mig til at lære hvordan fungerer.


En øvelse var at flytte eskimoerne tilbage til fjeldet hvor de kom fra - men photoshoprebellen Cille har vendt helt op og ned på deres tilværelse. Hæ!

Nå. Det går temmelig langsomt fremad her på kurset, og jeg synes godt nok der er mange, lange pauser.

P.s. chefen fra tekstiluddannelsen - det hedder den nu, åbenbart! Ikke textilseminariet - hun har sagt at de er færdige med at vurdere optagelsesprøver d. 19. Maj, så jeg venter spændt på et brev i disse dage!

4 kommentarer:

 1. LÆkkert med kursus, sådan et har jeg også fået for et år siden. Og uha, det er spændende med det brev!

  SvarSlet
 2. Fedt! Har du fået det brugt siden?
  Jeg troede faktisk man lærte alt det der på designskolen.

  SvarSlet
 3. Ha! Som om man lærer noget, det må man selv tage hånd om.. Ok vi lærte en smule, men ikke meget. Learning by doing. Intensivt kursus var mega godt og jeg blev mester på 6 uger.
  Jeg har ikke brugt det psykomeget, lige for tiden har jeg det nemlig ikke på min lile hvide comp, men snart har jeg det igen. Jeg har svært ved at undvære det.

  SvarSlet
 4. Okay, det er ligesom på TEKO. På kurset her har jeg lært, at det vi lærte på TEKO er fuldstændig ubrugeligt og uddateret. Fedest! Hm, jeg havde ellers troet at sådan noget var nærmest essentielt på designskolen! Jeg skal også have det på min egen computer når den bliver rask igen - det er meget anvendeligt!

  SvarSlet