Blog170px diy150px tante170px cv170px

tirsdag den 16. oktober 2012

Attention fashionistas & vintage lovers!

"Sharing is caring" og jeg vil så utroligt gerne dele dette med jer!
Det bedste ved Herning er, at den har en second-hand tøjbutik, at den er super god og den er der endnu!
Det giver mig håb for tilværelsen, at noget sådant lykkedes - i Herning.

Indehaversken Sita, er måske den mest imødekommende og omsorgsfulde fremmede jeg har mødt. Hun kan virkelig redde dagen, når Herning er grå, dum og kedelig. Sita og butikken er en rigtig opkvikker, om man køber noget eller ej. Hun har et dygtigt øje for stil, detaljer og trends.
Alle varer i butikken er nøje udvalgt, af høj standard og aldrig "mainstream".

Der er så mange seje, fine og specielle ting i butikken, og der er konstant udskiftning. Der kommer udvalgte varer fra både Paris, New York, Italien, England, Japan og Danmark. Priserne er yderst rimelige. De kan faktisk konkurrere med H&M der ligger og troner lige ved siden af. 

Her findes både fine paillet-sager, stilige 70'er kjoler, 60'er klassikere hvis du er heldig, gamle militærjakker, gakkede striktrøjer, skøre 80'er kjoler, mærkevarer fra svundne tider og store gallaskrud.

facebook-siden kan du se hendes tidligere vindues-dekorationer i butikken, de er altid fascinerende! Siden opdateres også med nye varer, igen, helt casual og aldrig påtrængende.

Se lige disse fotos af noget af det tøj der har været igennem butikken:

 (den gulvlange kjole er der endnu, jeg har prøvet den, den er skøn!)
(Min søster prøvede denne kjole, den er klassisk og feminin og hænger er til salg endnu!)


I sidste uge havde jeg en hyggetjans med at åbne butikken og stå bag kassen for Sita, og jeg havde virkelig nogle hyggelige dage blandt dejligt tøj og søde kunder.
Stemningen i butikken er ikke sælger-agtig med påtaget sukkersødme i stemmen, og det passer mig bare så godt. Jeg havde nogle hyggelige timer, noget af tiden sammen med en gammel klassekammerat fra TEKO.

Her har vi udvalgt nogle favoritter og leget udklædning:

(Wonder woman goes prom!)

(Nederdel i ren silke..Mmm)En dag kom min klassekammerat fra tekstilformidlerstudiet forbi med en kurv fyldt med varm kaffe, kold mælk og hjemmelavede romkugler!Hvor heldig kan man være?
Åbenbart heldigere endnu, se de her ting jeg har hængt til side til mig selv:

Uldcardigan med v-hals (har man kendt magen?) og roser der ligner korssting på afstand.

Guldvest! Jeg er normalt overhovedet ikke til veste, men denne har vundet mit hjerte. Jeg bliver nødt til at sy en hvid skjorte og et jakkesæt for at bruge den rigtigt!
Skjorten på bøjlen indenunder er til mit herrebekendtskab. Ovale, facetslebne glasknapper. Franske manchetter. Lurextråde på forstykket. Stivede flipper. Jeg siger det bare..

Denne skræddersyede 1960'erkjole har Jeg, Sita og flere veninder beundret og sukket over, da den kom ind i butikken. Den er mikro-lille i taljen og har absolut intet stræk! Jeg tænkte ved mig selv at jeg måske var lille nok, men turde ikke prøve ad. Den hang der endnu da jeg kom og da jeg var alene i butikken tog jeg chancen. Den var som syet til mig! Jeg er så heldig at jeg skal til bryllup på lørdag, sååååh jeg "mangler" jo en kjole. Og Hr. herrebekendtskab mangler skjorten.

Velournederdel med blomster. Jeg har ikke hængt den til side men overvejer det godt nok stadig. Den er meget eftersårsfin!
(Herlig 3-delt pepitaternet spadseredragt i ren ny uld)

Når du nu, kære læser, har fulgt med hele vejen herned til indlæggets bund, fortjener du at få et lod i min give away! Jeg vil gerne udbrede budskabet om denne fantastiske lille perle, så jeg giver et gavekort på 500 kr. til Magpie Lane til en heldig læser.
Alt du skal gøre er at lægge en kommentar, hvor du skriver et par ord om hvornår/hvilken anledning du kommer til Herning. Ikke fordi jeg skal kontrollere det eller hænge nogen op på noget, bare for at sikre at du har overvejet at det ligger i Herning, og at du selv skal komme og indkøbe præmien på dit gavekort. Det ville være så ærgerligt hvis det gik til spilde. 
Du må selvfølgelig også kommentere på dette indlæg uden at deltage.
Give away'en lukker den 30. November og vinderen trækkes d. 1 december. Det er Magpie Lanes 1 års fødselsdag! Så kan du nå at få jule- eller nytårskjolen i hus eller måske bruge det på en julegave. Held og lykke til alle, og tak fordi I vil være med!


Del gerne denne give away med ovenstående billede. Så' du sød.

Butikken ligger i en passage ved Hernings gågade. Bredgade 24f.
Åbningstiderne er onsdag til fredag 12.00-18.00 og lørdag 11.00-15.00

24 kommentarer:

 1. Sikke du forstår at sælge den butik! Jeg er helt hooked bare ud fra dine billeder. Skulle jeg være så heldig er jeg helt klar på en tur til Herning. Hvad adressen på butikken?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih det lyder godt! Adressen er Bredgade 24 f! Den ligger i en lille passage ved gågaden, lige ude til en stor parkeringsplads, så der er nem adgang :)

   Slet
 2. "Priserne er yderst rimelige. De kan faktisk konkurrere med H&M der ligger og troner lige ved siden af."

  Det jo ren Matador!

  SvarSlet
 3. Den er så fin den lille butik. Ville elske at bruge de 500 kr der...
  Jeg både bor og arbejder i Herning, så kein problem :)

  SvarSlet
 4. Hvor det bare en super skøn butik.
  Vil komme forbi starten af næste måned, så der er penge på kontoen :)
  Og det ville være så fedt hvis jeg vandt de 500, så håber jeg du tager med mig derind så vi kan gå shopamok sammen :)

  SvarSlet
 5. Hold nu op en fantastisk butik! Kommer til Jylland flere gange om året, så det her ville bare være (endnu) en god undskyldning for at komme afsted :)

  SvarSlet
 6. Hej skønne Cille. Jeg var igår i Herning for at besøge Hanne, som havde anbefalet denne perle. Jeg var solgt på stedet og sprang nærmest ind i prøverummet med det samme! Sikke mange fine og unikke varer. Dine beskrivelser af butikken, indehaveren og stemningen rammer virkelig plet og præist. Jeg tabte mit hjerte til en skøn paliet-top, som jeg bare måtte eje, og iihh hvor er jeg glad for købet! Næste gang jeg kommer til Herning skal jeg selvfølgelig lige et smut forbi denne skønne og absolu unikke perle.
  Stort knus fra Maria....

  SvarSlet
 7. Fantastiske billeder, og butikken ser bare helt skøn ud. Den sorte kjole er jo sindssyg flot og sidder på dig, så man tror, det er løgn. Glamourøs og samtidig stilfuld på den diskrete måde.

  Selvom 60erne modemæssigt var et mærkeligt årti – så var der altså ind imellem noget, der alligevel bare lykkedes...!!!

  SvarSlet
 8. Åh hvor fin en butik! Sikke en stemning. Jeg har ikke planlagt at skulle til Herning indenfor nærmeste fremtid, men med denne perle af en butik er det ret sikkert at jeg vil planlægge en tur! Kæresten har ferie i uge 4 så måske vi skulle arrangere en kærligheds-tur til Herning og omegn? Se på kultur og shoppe (jeg er arkæolog med passion for middelalder og nyere tid (så alt fra 1000-1960 har min interesse).

  Hilsen Thit (thitbirk@gmail.com)

  SvarSlet
 9. En fantastisk give away :-)

  Min datter bor i Herning, så jeg kommer jævnligt den vej forbi. Vil være skønt at gå shop-amok i så lækker en butik, og ved lige præcis hvilken veninde der skal med.

  SvarSlet
 10. Jeg bor i Herning og synes det her er en fantastisk butik.

  SvarSlet
 11. Jeg har aldrig været i Herning, og bor i København, men efter at have læst din beskrivelse af denne butik, er jeg bestemt fristet til at finde en anledning! Vinder jeg 500 kr., har jeg fundet den, og ville nyde at ta' på opdagelse i det eksotiske Jylland. Jeg har nemlig været der før :-) og jeg sætter særlig pris på de mange venlige mennesker, og muligheden for at finde små perler som denne butik, gemt blandt ophørte butiksfacader, parkeringspladser og storcentre.

  :-D Hedvig

  SvarSlet
 12. TAK for tippet om denne fantastiske giveaway.. der står da skrevet FRK T udover heeeeele dette indlæg!!! LOVE IT!! Sikke nogle skønne billeder Cille og tak for dit dejlige selskab igår!!! Jeg kommer gerne til Herning, hvis du måske vil shoppe med mig i denne perle - og så kan vi gå ud og få os en kop kaffe bagefter! Yay!!

  SvarSlet
 13. aaaaarjjj hvor er det noget smukt tøj!!! Jeg er flyttet til Vejle for godt vel 1,5 år siden, og har endnu ikke fundet en rigtig god vintagetøj butik. Herning ligger ikke længere væk end jeg slæber kæresten med på juletur. Så får han en p-tærte og besked på ikke at pille, og så skal jeg nok love at finde en smuk kjole til de kommende julefrokoster. På SU ender det bare alt for ofte med HM, og det er nogle gange lidt for kedeligt!

  SvarSlet
 14. Åh, hvor er det dog bare en helt vildt overskøn præmie! Jeg elsker bare Magpie Lane og kommer ofte forbi. Desværre er pengene der ikke altid til at købe noget, da jeg er arbejdsløs, men skal jeg købe noget, bliver det meget tit ved Sita. Jeg har skrevet om mit første besøg ved hende på min blog, og hun bliver ved at montere mig. Hun er altid positiv og glad. Jeg har haft nogle skønne samtaler med hende.
  Jeg var godt forbi den uge i stod der og jeg synes I passer godt ind i butikken - så får jeg også en chance for at hilse ordentligt på næste gang. Nu håber jeg først og frmmest at jeg er så heldig at vinde de 500 kr., da jeg står og skal til julefrokost og virkelig ikke har en ide om, hvad jeg skal have på. Og havde jeg, var der ikke råd.

  SvarSlet
 15. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 16. Fantastisk give-away. Jeg har en veninde i Herning, der hev mig med til Magpie Lane i oktober, men næste gang skal jeg bestemt ikke hives afsted. Det er et skønt skønt sted, hvor det er svært at begrænse sig. Jeg købte to kjoler og en ruskindsfrakke, da jeg var der. Kjolen, hvor du har bare tæer, passer mig også perfekt :)

  SvarSlet
 17. Kære Cille
  Tak for tip - både og give away og denne fine butik ikke mindst. Jeg skal helt klart fordi en dag - med eller uden gevinst ;-)

  Jeg bor jo ikke så langt fra Herning, så kommer da forbi i ny og næ.

  Kh Louise

  SvarSlet
 18. Tusind tak for tippet!! Jeg bor jo i London for tiden og efterhånden været i en del vintage butikker herovre. De svinger godt nok meget i kvalitet og priserne er typisk meget høje. Så jeg vil glæde mig til at komme hjem til DK om et par uger og tage til Herning og besøge den her fine butik og forhåbentlig også Hanne. :-)

  SvarSlet
 19. Hej - det lyder som en fantastisk butik, som jeg desværre ikke kender - ENDNU ;-)
  I har sikkert ikke noget i min størrelse. Til gengæld har jeg en datter som elsker vintage. Så lige min datter i den korte grønne og (guld?) farvet kjole. Så jeg vil heller end gerne glæde hende med et stykke fra denne skønne butik. Et tilskud på 500,- kr ville falde på et tørt sted. Hun fortjerner en gave, da hun i går tog fra KBH og til Århus for at tage med sin lillesøster til operation. Jeg måtte ikke deltage pga smittefare, da jeg er forkølet.
  Held og lykke til fortsat godt salg.
  K:H: Liza Sørensen

  SvarSlet
 20. Magpie Lane, en vintage-butik jeg endnu ikke har været i = incitament til at tage til Herning :D

  SvarSlet
 21. Jeg kommer jævnligt forbi Herning, da min niece bor i Hammerum. Hun går på Teko og elsker vintage tøj, så hvis jeg er den heldige vinder, skal hun have gavekortet!
  Under alle omstændigheder skal jeg have tjekket om hun kender butikken, for hun vil elske den.

  SvarSlet
 22. Ih jeg vil gerne være med!
  Jeg tager til jylland af og til for at besøge skønne bekendskaber, og jeg tror sagtens vi kan slå en tur forbi herning!

  SvarSlet