Blog170px diy150px tante170px cv170px

fredag den 24. februar 2012

Sy-eksperimenter

Jeg eksperimenterer med at sy forme. Bare fri leg. Forme. Og overflader. Syet af stofrester i vilkårlige farver og størrelser, ud af hovedet.

Formålet er at forberede mig på et kursus jeg skal give Hammerum Efterskoles elever på tekstillinien i næste-næste uge. Sammen med 4 medstuderende skal jeg give eleverne indblik i idégenerering. Det bliver så spændende.
Og det var så sjovt bare at lege! Jeg kunne faktisk ikke stoppe igen;På nuværende tidspunkt er der blot tale om eksperimenter. Men denne her research er en uundværlig del af en senere udviklingsproces der pludselig kan blive til et produkt. Det fede ved at have en kreativt tænkende hjerne er, at den lagrer de her eksperimenter som erfaringer, og pludselig dukker det op (måske om mange år) og kan bruges som problemløsning. Åh, jeg elsker kreativitet.

2 kommentarer:

 1. Hej Cille.

  Først og fremmest tak for en glimrende fremvisning af strikkemaskinen til blogtræf i dag!

  Jeg havde tænkt, at jeg ville sende dig en hilsen med endnu en opfordring til at udbyde en workshop med maskinstrik, men da jeg så dette blogindlæg, kunne jeg se, at der var noget meget fint og vigtigt i din tilgang til kreativitet, som jeg er helt vild med og derfor nødt til at udtrykke min beundring for! Det er virkelig forfriskende, og jeg vil glæde mig over at følge dig fremover.

  Det er vist en mærkelig kommentar, men ikke desto mindre:
  Bedste hilsner fra Lilli

  SvarSlet
 2. Hej Cille

  Jeg vil også sige mange tak for en fantastisk dag. Hvor er du dygtig og hvor er jeg glad for at du gad at dele lidt ud i dag. Kunne være fedest hvis vi kunne lave list strikkemaskine-hygge :) Skal lige finde ud af om den min mor har stående er en brother, hvis den er er jeg klar :)

  Kan se at vi har den samme skønne pfaff! Utroligt da den er ældgammel. Jeg elsker bare min så meget, den er virkelig god og har før jeg fik den tjent min mor i rigtigt mange år. Tror den er omkring 30 år og den kører bare som en drøm. Og dens brune retrodesign er jo intet mindre end fantastisk :D

  Mange hilsner Kamilla

  SvarSlet