Blog170px diy150px tante170px cv170px

onsdag den 15. februar 2012

Spread the love!


Jeg er en af de få der går helt og holdent ind for valentinsdag. Altså det er noget med hjerterne, tror jeg. Det er slet ikke noget kæreste-agtigt for mig. Det handler om kærlighed, ikke om parforhold. Eller blomster og chokolade. Det er bare lige én dag til at huske at elske - også resten af året!Looove i Amnesty International da de stoppede mig på gaden i Herning. Jeg er (selvfølgelig) allerede medlem, men vi snakkede alligevel temmelig længe.
Bare lige en opfordring: http://www.amnesty.dk/ - jeg er selv virkelig glad for at støtte Amnesty!


Mit efterhånden ugegamle blå mærke har sågar været formet som et hjerte de sidste dage. Man kan stadig ane det.

Hvad lavede jeg så på Valentinsdag? Jeg havde et spændende møde med fremtidspotentiale. Jeg var helt jublende glad da det var overstået hen på aftenen. Jeg kan mærke min energi kommer tilbage til mig!
Måske har det noget at gøre med at vejret vender til lysere tider, måske er min fortid i et dårligt parforhold lagt i glemmebogen, måske er jeg ved at være faldet til i Herning, måske har det noget at gøre med ham den søde der kom hele vejen til Herning og tog mig med ud at spise Valentinsaften.

3 kommentarer:

 1. Dejligt indlæg, Cille. Glæder mig til at se dig på lørdag.

  SvarSlet
 2. Hvad har du dog lavet for at få et blåt hjerte på benet, min pige???

  Uh, Jeg vil også være fyldt med kærlighedssprudlen! Havde et vif af det for et øjeblik siden, men nu er det væk igen. Ævbæv!
  Allermest af alt hurra for at der kom én af landevejen og tog dig med ud på hjertefestdagen!

  SvarSlet
 3. Sådan et blåt mærke er jo lige til at blive overtroisk af...!

  SvarSlet