Blog170px diy150px tante170px cv170px

torsdag den 16. februar 2012

Lige til at blive glad af

Var på tur til Vestjylland i søndags. 
Forårets bebudere har vist sig for første gang, og jeg fik rundt om min bedstemor og bedstefars sø sammen med min søster. To gange. Det er et af mine bedste barndomsminder at gå rundt om søen.

Det sker yderst sjældent at jeg ifører mig noget der så meget som minder om praktisk fodtøj. Men skal det være, her i vintervejret, så skal det være lyserøde Dr. Martens!

4 kommentarer:

 1. Hvis jeg var til læder, så ejede jeg også sådan et par!!!!!! Uh hvor jeg lurede på den sidste vinter!
  Godt at vide at de sidder på dine fødder og er fine!

  SvarSlet
 2. De er eddergode som vinterstøvler! Og jeg er nået frem til, at jeg godt kan leve med at de er af læder. :)

  SvarSlet
 3. Jamen du er da heller ikke læderforskrækket, er du??

  Jeg er mægtig gald for mine all stars boots af uld. Selv om det jo også er dyr!

  SvarSlet
 4. Jo, lidt. Og mega pelsforskrækket! Det er blevet mere normalt med årene, det der med læder. Jeg har ikke villet købe det fra nyt i alle de år, jeg har fravalgt at spise kød, men det er da blevet til to par vinterstøvler alligevel, deriblandt Doc'sne. :)

  Det er dælme smart med uldne all stars, så kan du også holde varmen. Det er virkelig et dilemma det der med animalske tekstiler, for selvom dyrene ikke slås ihjel, så er det stadig betegnet som et "produktionsdyr" hvilket jeg synes er noget så forkert. Og det er umuligt at finde ud af, om dyrene overhovedet har ordentlige levevilkår. Jeg håber der kommer mere info om det i fremtiden!

  SvarSlet