Blog170px diy150px tante170px cv170px

onsdag den 20. juli 2011

"A little Rockabilly never killed Anyone"

Brian Setzers Rockabilly Riot! Koncert i København var fantastisk. Jeg kan bare ikke blive træt af Hr. Setzer og hans show. Han havde Slim Jim med på trommer i 2. set og spillede Stray Cats numre, dog ikke med Lee Rocker på bass. Til gengæld havde han to bassister med, den ene (til højre), der er sindssygt dygtig, er også set spille i The Brian Setzer Orchestra og min kontrabaskæreste var i himmelen. På et tidspunkt var begge bassister på scenen og spillede op til hinanden, og minsandten om ikke Hr. Setzer også kom slæbende med en 3. bas og så spillede de allesammen sammen, det var fedt!Koncerten varede kun 1½ time og jeg synes det var alt for hurtigt slut, men det var så godt at det faktisk ikke gjorde noget. 1½ times koncentreret fed rockabillymusik og masser af sceneshow og mange musikere på scenen og så er Hr. Setzer bare virkelig god til at have kontakt til publikum.

Jeg fik danset og sunget med og klappet og skreget og det var først da det hele var slut og jeg kunne mærke hvor ondt mine fødder gjorde og hvor træt jeg egentlig var. Og så ventede der lige en times ventetid og 3½ times togtur. Vi kørte på 1.klasse fordi vi havde fået fingre i nogle billige billetter, men det kan ikke anbefales, hvis man vil sove. Sæderne har fastmonterede, brede armlæn så man kan ikke ligge henover to sæder, og så passer "hovedpuden" heller ikke nogen steder hen. Jeg fik næsten ikke sovet og vognen var hundekold, men det var det hele værd.

Inden koncerten mødtes jeg med Camille for at bytte ting og sager når nu vi alligevel tog den lange tur til hovedstaden. Vi havde slæbt en vipp skraldespand med, først fra Holstebro og nu til København. Det er rart når man kan hjælpe hinanden.

4 kommentarer:

 1. Godt at høre at koncerten var fee'!

  og ja, det var bare kanon med den spand. Jeg håber det gik med hula ringen retur. :D

  SvarSlet
 2. Det var så fedt! Og nej, ingen hulaproblemer ;)

  SvarSlet
 3. Uh, jeg er misundelig helt ind i benet! Godt at høre at det var en fantastisk koncert! Jeg skyndte mig i biografen for at glemme alt om koncerten!

  Bas er så lækkert!

  1. klasse er dårligt, ja det kan man bare se, og godt at vide!

  SvarSlet
 4. Ja, der er grund til misundelse! ;) Og så er Slim Jim jo noget for sig selv. Ham har jeg altid været hemmeligt forelsket i.
  Ja, Kontrabas er fedt, vi har 5 stk herhjemme i den lille lejlighed. Yay!

  1. klasse var godt på vej derover, der var fred og ro, Kusmi Tea og kildevand så man ikke selv skulle slæbe det med. Og Trådløst internet. Men jeg ville aldrig betale fuld pris for det.

  SvarSlet