Blog170px diy150px tante170px cv170px

fredag den 8. juli 2011

Ingerslevs bagagerumsmarked i søndagsÅhhh, Sonja!
Jeg er lidt forelsket i Sonja stellet fra Aluminia og overvejer meget kraftigt at starte en samling. Jeg er så vild med den lyseblå farve. Med 11 dybe tallerkener, en lysestage og en minitallerken (til smør?) er der grundlag for en samling, synes jeg.
Jeg kunne ikke stå for denne legetelefon med drejeskive og tænkte at den vil gøre lykke når jeg engang får børn. Sidenhen kom jeg til at tænke .. når mine børn vokser op aner de garanteret ikke hvad det er. Sådan ser telefoner jo ikke ud mere! Suk, hvor er det bare trist.

3 kommentarer:

 1. Sonja er skøn! Jeg synes bestemt er grundlag for en samling :D Det vil du ikke fortryde.

  SvarSlet
 2. Sikke en fin blog - kom lige forbi og er hermed fast læser! :-)

  Jeg har også lidt Sonja stående - og jeg tager det nok med på Ingerslev marked på næste søndag hvor jeg står på plads H2... ;-) Så kan du jo overveje om du vil samle videre.

  Lyder i øvrigt spændende med tekstiluddannelsen i Herning - det er min drømmeuddannelse. Desværre bor jeg i Kolding og har to små børn, så den daglige transporttid på 3 timer giver mig kolde fødder... ØV!

  Kh Maria

  SvarSlet
 3. Line, Nej jeg tror bestemt ikke jeg vil fortryde, jeg har været forelsket i det stel siden jeg så Krøniken første gang.

  Dankebaar,
  Ih det lyder fedt med mere Sonjastel! Jeg må lige se hvor mange sparepenge jeg kan skrabe sammen på en uge. ;) Jeg kender ikke pladsssystemet, så prik mig gerne på skulderen hvis du ser mig på H2!

  Ja jeg kan godt se problematikken med uddannelse i herning. Nok et dumt spørgsmål, men har du overvejet designskolen i Kolding? :)
  Om ikke andet kommer jeg nok til at skrive en heeeel masse om uddannelsen her på bloggen. :)

  SvarSlet