Blog170px diy150px tante170px cv170px

fredag den 23. november 2012

Shopaholic i Sønderjylland

Haderslev er en ganske udmærket by at handle i. Der er også fine bygninger at kigge på. Jeg tog en tur til det sønderjyske i tirsdags med en garnbutik som eneste punkt på dagsordenen. Garn fik jeg, også mere end nødvendigt, jeg flottede mig nemlig og købte 3 fed af Drops' lækre "Lace" kombineret af babyalpaca og morbærsilke i en meget tynd tråd. Der står p 3 mm, men jeg vil sige 2 mm, med andre ord, perfekt til strikkemaskinen!

Jeg har længe ønsket mig en rød cardigan. Jeg har p.t. kun blå, 2 sorte og en hvid. Til gengæld temmelig mange blå. Det har været svært at finde en rød der klædte min hudfarve men ikke var julerød. Denne er den helt rigtige, lidt kolde, gammeldags rød. Og kvaliteten er helt fantastisk lækker.

Lige nu og resten af 2012 er der minus 25% på alt alpaca fra Drops, synes jeg I skulle vide! Kvaliteter, tilbud og forhandlere findes på www.garnstudio.com. Der er også gratis opskrifter. Helt klart anbefalelsesværdigt! Og de 25% er da værd at tage med.

Jeg nåede også at gå i 5 genbrugsforretninger. 3 af dem lå som perler på en snor tæt på busstationen, og da jeg forvildede mig ad mange forskellige gader for at finde den der omtalte garnbutik, stødte jeg på flere gennere.
Jeg så endda en mere da jeg kørte derfra med bussen igen.
Frelsens hær er ikke anbefalelsesværdig, men ellers synes jeg det var en god genbrugsby.
Jeg fandt både silkeundertrøje, guldglimmertop, leopardbælte, bordeaux velournederdel (meget flot, men for stor), skjortebluse med perlemorsknapper, et meget fint lommetørklæde, og som gave til min gode veninde et tørklæde med guldstriber og et bredt guldbælte af læder.
Man fornemmer en vis guld/glimmer mani? Jamen, det tager helt overhånd for tiden.

I en afdeling for "store piger" fandt jeg en gammel kimono med et guldbroderi på ryggen. Den  passer mig rigtig godt og jeg har savnet en morgenkåbe, så den er bare et hit! Desværre dryssede en del af "guldet" af broderitråden da jeg vaskede den. Jeg tror den er ældre end man lige skulle tro.

I en mærkelig marskandiser rodet til af 50% crap og 50% fine sager faldt jeg over det kisteformede spejl og sparegrisen i sølvplet. Jeg gik forbi i første omgang, fordi jeg troede det ville være dyrt sådan et sted, men jeg fik det ned i 50kr for begge dele!
Det kunne jo godt være jeg skulle til at benytte den en sparegris..ahem. Jeg har levet stort set uden en krone på lommen i et halvt år, så jeg kan slet ikke administrere pludselig at have overskud!

Nå, men, dét jeg egentlig skulle købe var faktisk bare helt plain sort "Babyalpaca Silk" fra Drops til mit nyeste projekt, som det kriblede for at begynde på. Jeg er gået igang med en islænder alá Cille. Hvis du kan gætte hvilket mønster jeg lister ind i det klassiske stribede bærestykke, sender jeg et luftkys. Ama'r halshug, det gør jeg!

5 kommentarer:

 1. Er det mon en Sara Lund sweater du er ved at lave?:)

  SvarSlet
 2. Hahaha du er jo ved at lave scull and bones, din gamle rebel!

  Hold nu kaje nogle dejlige gennerfund. Jeg kommer helt til at savne provinsen!

  Godt sagerne bringer glæde i dine skriblerier, det varme mit lille hjerte sådan en novembermorgen.

  SvarSlet
 3. Æv. Pernille og Camille kommer mig i forkøbet! Men jeg tror altså også på dødningehoveder :-D

  SvarSlet
 4. Du har fået The Liebster Blog Award for din skønne blog.
  Hvis du besøger min blog – http://jannie-vintagewindow.blogspot.com – kan du finde mere information.
  Jeg håber, du har lyst til at lege med :-)

  SvarSlet