Blog170px diy150px tante170px cv170px

tirsdag den 20. november 2012

Forskud på julens glæder

I søndags tilbragte jeg eftermiddagen med en flok skønne damer på Cupcakefabrikken. Denne gang var det ikke cupcakes men peberkager der blev bagt og pyntet. På billedet ses dem jeg nåede at pynte, jeg har cirka tre gange så mange uden glasur. Typisk mig at nusse rundt frem for at få lavet noget færdigt.

Jeg fotograferede ikke selv på dagen, da jeg endnu engang kunne konstatere at mit elskede Olympus i sin afpillede pragt end ikke kan hamle op med nutidens indbyggede mobilkameraer der er repræsenteret ved enhver sammenkomst. Jeg vil derimod linke til nogle fine blogs jeg lærte at kende i søndags der har nogle gode fotos fra dagen! F.eks. Midtimellem og Leizys Barslerier.Vores skønne værtinde Julia havde sørget for en goodiebag som overraskelse.Er du vimmersvej en dejlig pose med lækkerier. Det var fuldstændig som juleaften!
Jeg føler jeg både har fået julegaver og vundet mandelgaven. 

Der er noget helt specielt over at møde folk der også er bloggere. Det er som om man kender hinanden i forvejen og behøver ikke først finde ud af hvem hinanden er og om man har fælles interesser.
Jeg vil meget varmt anbefale alle at tage til blogtræf, eller tage initiativ til et. Jeg har lært nogle af de sejeste mennesker at kende, jeg ikke ellers ville have mødt.

4 kommentarer:

 1. Øj, hvor er de fine de brunkager!
  Og er forresten helt tosset med den nye header, elsker det hæklede/broderede bedstemor look, det er virkelig bedårende.

  - Anne

  SvarSlet
 2. Tak for en dejlig dag Cille, det var rigtig hyggeligt. Og hvor er her fint herinde hos dig- Jeg har også netop lige taget billeder af den vilde gaveregn som Julia havde sørget for, det er helt overvældende :) go dag til dig kh mille

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine. Jeg får helt lyst til at bage småkager og pynte dem sammen med mine drenge!

  SvarSlet
 4. Uhm, hvor ser de kager gode ud. Og samtidig næsten for pæne til, at man kan nænne at spise dem. Hvorfor har vi ikke sådan et sted her på Fyn?!

  SvarSlet