Blog170px diy150px tante170px cv170px

torsdag den 15. november 2012

Fra hospital til hospital

(Billede lånt her)

Idag har jeg været på hospitalet for at få taget blodprøver og en hjerte-etellerandet-prøve med elektroder på hele kroppen. Så der er noget praktisk ved at have strømper i hofteholdere - når der skal elektroder på anklerne, selvfølgelig! Jeg fik også taget en blodprøve.
Typisk mig, så faldt jeg i snak med sygeplejersken, der var tidligere syerske, og vi snakkede indtil min arm var helt blå.
Jeg skulle have tjekket mangel af vitamin og evt. stofskiftesygdom, da disse kan øge muligheden for at blive ramt af angst og depression.
Undersøgelserne skyldes, at jeg var på sygehusets psykiatriske afsnit igår til den første af en række afklarende samtaler med en psykolog, der skal finde ud af hvordan jeg kan hjælpes. Min tilstand forværres, jeg er mere deprimeret og modløs, jeg er meldt helt ud af studiet og jeg har ansøgt om sygedagpenge. En rigtig øv-situation.
Igår var jeg også forbi Holstebro sygehus, hvor min bedstefar lige er blevet indlagt. Jeg bliver altid ked af at se ham sengeliggende, selvom han stadig er ved sine fulde fem og i godt humør. Nogle gange kan min hjerne simpelthen ikke acceptere at livet ikke varer evigt. Jeg er så heldig at have begge mine bedsteforældre + en meget ungdommelig mormor endnu, og jeg havde to oldemødre indtil jeg var 14, og den anden oldemor til jeg var 17 eller 18.

Jeg regner også selv med at blive en gammel og glad dame. Med en masse katte og skøre strikkeprojekter. Men hey, så mangler jeg jo bare kattene og at være glad!

6 kommentarer:

 1. Godt, at du virkelig bliver tjekket – de skal nok finde ud af, hvad der sker, og hvordan du kan hjælpes.

  Hofteholder og ankelelektroder... humor alligevel... hi, hi...!

  De bedste ønsker!

  SvarSlet
 2. Tjaaeh, jeg forventer også at blive gammel....Jeg har kattene, får jeg mon nogensinde strikkeprojekterne?

  SvarSlet
 3. Så længe at du tror på at du kan blive glad, så bliver du det også. Hvor er det alletiders at du er på vej mod noget udredning, selvom vejen er lidt hård.
  Sender dig en masse tanker på den vej!

  SvarSlet
 4. Kære Tante Blaa, jeg vil bare lige sige, at jeg håber på det bedste for dig. Dejligt at der er ved at blive lavet en udredning. Jeg har selv oplevet at have depressioner af to (heldigvis korte omgange). I mit tilfælde skyldtes det kuk i mine hormoner. Ville bare lige nævne at hormoner også kan forårsage depression. Har du nogensinde fået tjekket om det kan have noget med det at gøre?
  Al mulig held og lykke

  SvarSlet
 5. godt at der sker noget, selvom vejen hverken er nem eller rar. Alt skal nok blive godt og ok, kære Cille! <3

  SvarSlet
 6. halløjsa
  Jeg fandt tilfældigt din blog da jeg ledte efter strikkede puder. jo mere jeg læste jo mere måtte jeg læse, lyder åndsvagt men sådan var det. Er helt vild med butikken i Herning og skal helt sikkert ind og besøge den næste gang jeg kommer derop.
  Jeg læste at du er ved at få en udredning på en evt. depression
  og har her lyst til at fortælle dig at jeg har levet med sygdommen i 10 år, vel har/er det til tider været hårdt men jeg har et skønt og indholdsrigt liv alligevel for jeg giver ikke op, tro på dig selv lyt til dig selv og snak med dine omgivelser om hvordan du har det og bliv ved med at være åben også på de helt dårlige dage, der skal nok komme dage hvor du kan "flyve" og flyv så alt det du kan :-)
  Hilsen Birgithe, Vejle

  SvarSlet