Blog170px diy150px tante170px cv170px

mandag den 20. august 2012

Afbræk

Jeg tog en lidt spontan tur til Hvide Sande i sommerhus denne weekend. Vejret var ikke rigtigt til andet end afslapning, så det passede jo godt med internetfri sommerhus langt fra byen. Jeg blev traditionen tro solskoldet på nul komma fem og måtte blive inden døre for at kunne holde ud at være til. Men inden da fik jeg kastet mig ud i bølgen blå i det vilde vesterhav. Jeg er virkelig en vandhund og er med på badesæsonen fra maj og så længe temperaturen nogenlunde tillader det. Jeg regner da med at få en tur mere i vandet i år.
Jeg trængte virkelig til luftforandring og havluft. Jeg sov under åben himmel og kiggede på stjernerne der tilsyneladende snurrede rundt omkring, for jeg havde vist fået for meget både øl, vin og champagne.
Det var slet ikke rart.
Søndag havde jeg det helt forfærdeligt. Jeg måtte krybe til korset, a.k.a. McDonalds som jeg ellers afskyr (med en meget nervøs ungarbejder der foreslog kylling som vegetarmenu) og panodil der kun er til nødstilfælde. Puha. Jeg tror ikke alkohol, solskoldning og psykisk sygdom er en god cocktail. Jeg mindes også fra min første depression i teenageårene at det var helt forfærdeligt at være alkoholpåvirket, jeg drak faktisk ikke 1 års tid dengang, til stor undren for mine jævnaldrende. Jeg overvejer godt nok at blive afholdskvinde for en tid. Jeg er igang med et strikketøj jeg påbegyndte i sommerhuset og pludselig sejler det for mig, og jeg bliver helt søsyg af strikketøjet! Det har jeg ligegodt aldrig prøvet før.

3 kommentarer:

 1. Hej Cille. Så skønt med badetur & afslapning i sommerhus. -Men uskønt med tømmermænd!! ;-)
  Jeg har mailet dig ang. ægte nyloner fra 40- el. 50'erne. Kan du ikke maile, om du er interesseret, ellers vil jeg gi' dem til en anden. Nyd sommeren & vandet! Hilsen Pi

  SvarSlet
 2. Uf, solskolderi gør mere dårlig end man regner med, det må du huske.

  Alkohol er en satan, når sindet ikke er på toppen, godt du kan mærke når det ikke er godt for dig.

  SvarSlet
 3. Sikke et bagslag – solskoldning & tømmermænd & MacD's 'vegetar'kyllingemenu... "Puha", som du siger, det lyder meget træffende!

  SvarSlet