Blog170px diy150px tante170px cv170px

fredag den 31. august 2012

Postbud, postbud, med den røde jakke...


Jeg elsker at få post, men måske endnu mere at sende det!
Jeg har selv sendt en lille stak postkort i år. Jeg er vild med den skriftlige kommunikation (det slår mig lige, at det nok er derfor jeg blogger), det lille, fine frimærke og ventetiden som engang var så naturlig, men nu helt fremmed.

Jeg er især vild med det skønne "matador" postkort fra Paris. Kreatøren er Line Lerche, som er så dygtig til design og påfund! Jeg ønsker mig også en fotoprinter nu! Det er jo totalt polaroid anno 2012.

Matador har en meget stor og særlig plads i mit hjerte. Jeg så serien færdig igår. Vistnok for 6. gang i år. Jeg elsker den og kan aldrig få nok.

2 kommentarer:

 1. Åh ja Matador -så klassisk. Var selv som lille pige meget fascineret af Maude, specielt hendes hår. Min svigermor har foræret mig et par fine trusser/tap shorts der har ligget i Damernes Magasin under indspilningerne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi! Ja, Maudes hår er fantastisk. Gid mit hår kunne sådan noget! Der er i det hele taget mange flotte frisurer i Matador, synes jeg.
   Hvor er det dog fascinerende med de trusser! Dem gad jeg godt at se. Sikke en sej svigermor! Det kan være hun har kendt Fru Dyrlæge Mortensen i et andet liv ;)

   Slet