Blog170px diy150px tante170px cv170px

lørdag den 27. august 2011

Fødselsdagsbarn

I lørdags var der fest i kolonihaven i Kolding. Flaget var hejst, der var kaffe, kage, kongespil, og nogenlunde godt vejr.

Der var pyntet med flagranker alle steder

 Det gamle træflag og den prikkede dug var på bordet, og det var en hyggelig dag.

 Da jeg skulle til at tage hjem til Arhus opdagede jeg dette på min mors husketavle - højst sandsynligt min søde kusines værk.

 På min rigtige fødselsdag i tirsdags spiste jeg med kæresten på Kähler Spisesalon, som jeg i øvrigt varmt anbefaler, både til frokost, middag og desserter, til vegetarer og altspisende. Sidst jeg var der, fik jeg en fantastisk dessert, en gammeldags medalje med chokoladekiks, lakridsskum og brombærmarmelade i - men den var vraget til fordel for sommerdesserten med jordbær. Jeg håber sørme den kommer tilbage!

Bagefter gik vi en tur i byen og fik en cocktail/kæmpeøl ved åen, og en god snak, hvilket sker for sjældent.


Jeg bliver simpelthen aldrig for gammel til at holde fødselsdag! Jeg bagte kager aftenen før til langt over sengetid, 2 slags endda, lavede frosting og medbragte i skolen, pyntede kager med glasur, frosting, sukkerhjerter og flag og delte rundt. Jeg havde også et lille flag i frisuren hele dagen - den ene dag må man godt gøre sig lidt ekstra bemærket.

3 kommentarer:

  1. Tillykke. Det blev et par gode dage, kan jeg se :)

    SvarSlet
  2. Tillykke med dag :) Og nej man bliver aldrig for gammel til at holde fødselsdag - ser ud til at det var nogle hyggelige dage :)

    SvarSlet
  3. Hurra igen! Hey, fødselsdags freaks som os, jeg tror altså vi har det sjovere!

    SvarSlet