Blog170px diy150px tante170px cv170px

søndag den 7. august 2011

Ingerslevs bagagerumsmarked idag


Jeg havde troet at Sonja-tallerkenerne ville ryge hurtigt, selvom et par af dem havde skår, for de var billige, men nix! Kun en viste interesse. Jeg synes Sonja plejer at forsvinde med det samme!
Jeg havde mest tøj med, og fik da også solgt lidt forskelligt, bl.a. en rød kjole med hvide prikker, to Edith & Ella kjoler (all time favorit mærke), røde vintagesko, jakke, skjorte, top, osv. Min zinkskraldespand røg allerførst, derefter kage-bage-bøger og så strikkebøger.
Alt i alt en rigtig god dag i godt selskab med Julia Hausfrau, hendes mor og søster og flere venner der kiggede forbi! Jeg solgte en fiiin gammel vintage-skjorte med kirsebærbroderi på til Leyla, og på en måde er det nemmere at gå af med, når man ved det er til en der sætter pris på det.

Vi gentager succesen d. 4. September!

6 kommentarer:

 1. Dejligt at I havde en god da og fik solgt lidt :)

  SvarSlet
 2. hvad skal du da have for tallerkenerne? :D

  SvarSlet
 3. Jamen jeg troede du samlede på Sonja?

  SvarSlet
 4. Jeg troede heller ikke du ville af med hende din blå veninde Sonja!?

  Og den der pepita ternede skjorte.. åååh hvad mon den kan?? Jeg er jo direkte sygeligt interesseret i lyserøde leoparder og pepitaer!

  SvarSlet
 5. Line: Ja, vejret var i hvertfald med os! Masser af kunder og en flot rød farve i det øverste af ansigtet.
  Camille, Louise og Pille: Ja jeg har skam også 8 dybe Sonja-tallerkener i skabet, jeg ville bare gerne af med de tre skårede og så den sidste. Jeg tænkte at der måske var nogen der ikke havde imod et skår eller to. Og I kan tro jeg samler! Kæresten er endelig gået med til at skifte hans 10+ år gamle flytte-hjemmefra-sæt grimme tallerkener ud med et af mine pæne, halvkomplette stel. Juhu!
  Pille: gud ja, skjorten kunne godt være noget for dig! Den er lidt western, med sådan et typisk cowboy'der-bærestykke, og bindebånd i ærmerne. Den er vist lidt skør i størrelsen, og så vidt jeg husker lidt smal forneden, men jeg kan da lige prøve at måle den til dig! :)

  SvarSlet
 6. ah ja, gør det endeligt, evt supler med et billede ;)

  SvarSlet