Blog170px diy150px tante170px cv170px

onsdag den 15. juni 2011

Ny header

Jeg arbejder på en ny header til mit nye design her på bloggen. Det involverer

nogle af dem her,

lidt af det her,


og et hækleeksperiment.

Jeg har tænkt mig en talebobbel der siger
har bare ikke lige kunne beslutte hvordan jeg skulle lave den - sjovt nok dukkede det her indlæg fra Pille op midt i mine overvejelser, og se hvor fiiine taleboblerne er!
Sjovt som man nogen gange tænker på det samme på samme tid!
Men mine bliver nok hæklede eller håndsyede, hvad synes I?

3 kommentarer:

 1. jeg synes bare du skal lave det i korssting, det ville passe så fint til dig og din blog!!!! Jeg har også lavet et par hækleprøver, men synes det bliver for ujævnt med broderiet der på.

  Åh, du kunne korsstinge en lille blå dame der har en fin taleboble, Altså ligesom superheltene!!!!

  SvarSlet
 2. Vi tænker ALT for ens, det var nemlig hvad jeg havde tænkt - at brodere mig selv og lave en stor taleboble, så var det dér overvejelserne kom til..hæklet, strikket, hobbyfilt, broderi? Jeg hækler lige lidt mere og ser om jeg kommer til samme konklusion som dig. ;) Jeg tænkte også på at købe en fin taleboble af dig, men det ville jo være mig der fik streetcredit og ikke dig, og det går ikke. Gotta looove designproces.

  SvarSlet
 3. hey, du må gerne købe en af mig, sådan er det jo tit, fx med grafisk arbejde, Man laver en opgave for nogen jo. Og du kan jo aaaaltid skrive et lille link om mig, i en post. Hvis folk spørger hvem der har lavet den, så er der jo kun et svar, og det er jo lækkert PR for sådan en som mig ;) Når jeg laver noget som jeg sælger, går folk jo heller ikke rundt på gaden og siger konstant, "den her trøje er fra Pille, den her her sweater er fra H&M og de her sko er fra converse"
  Så længe folk ikke selv tager kredit er det fint for mig, og hvorfor skulle folk dog også det, for man går jo heller ikke rundt og siger, "hey jeg har selv lavet de her shorts",( som egentligt er fra Hot Friture)
  Mon det her over hovedet giver mening!?

  SvarSlet