Blog170px diy150px tante170px cv170px

tirsdag den 14. juni 2011

Fund

Jeg har gjort en masse gode fund på det seneste og nu kommer billederne:
Stofrester, hobbyfilt og broderigarn fra Nål og Tråd Anker-papir fra Kiddo.
Aida (broderistof) i skønne pastelfarver og amagergarn til min mor også fra Nål & Tråd. Blomstret stof fra stof2000 jeg har haft et godt øje til længe.

Har ønsket mig en flot lyserblå elkedel fra La Cafeterie i laaaaaang tid, men den koster 900,- så da jeg fandt denne 2. sorterings-skønhed til 199,- kunne jeg godt gå på kompromis med nuancen.
Min mor skulle selvfølgelig også liiige have en med. Og en 5 liters margrethe til halv pris.

Igår var der loppe i Mølleparken, jeg har ikke været til loppe dér før - men nøjh det var godt! Der var godt nok mest tøj, men det var et stort udvalg. Fandt en brun habitjakke til kæresten (er 99% sikker på den passer til de bukser jeg gav ham sidste år) til 5 kr. 5 stk dameblade 1956-1958. En fin lyserød natkjole som ikke er af polyester - hurra! 2 flotte dametasker, som jeg er storforbruger af, begge i rigtig god stand. Og til sidst en skøn te-dåse med sjovt låg jeg ikke kunne leve uden selvom den kostede 50 kr.


Update: Natkjolen passer p-e-r-f-e-k-t og er så fin!

2 kommentarer:

  1. Uh, jeg nåede lige at købe den lyserøde La Cafeterie elkedel inden den gik ud af produktion for et par år siden, det er jeg så glad for! Men jeg har også luret på de der fra PING, bare fordi de har fine farver!

    Stjernedåsen, er godt nok fin. Øj,øj!

    SvarSlet
  2. Det kan godt være, at stjernedåsen kostede en halvtredser, men den er til gengæld forholdsvis sjælden og noget dyrere end 50 kr. de gange jeg har set den. Min mor har vist også en stående :P

    SvarSlet