Blog170px diy150px tante170px cv170px

mandag den 6. juni 2011

Vintage Week deltager


http://frk-trillingsgaard.blogspot.com/ har opfordret og udfordret alle bloggere til Vintage Week!
Det går ud på at have vintage-tøj på hele dagen og vise sit sæt frem her på bloggen, kort fortalt.
Jeg tænkte, at det var en sød leg, og jeg alligevel går i vintage/vintagelignende tøj hver evig eneste dag. Kære Frk. Trillingsgaard, måske bryder jeg reglerne når jeg har denne Edith & Ella kjole på, for den er ikke ægte vintage, blot designet tro mod 50'erne - og her løber min indre nørd af med mig; den er fremstillet af 100% bomuld, selv foeret er bomuld hvilket var let tilgængeligt i 1950'ernes danmark. I 2. verdenskrig (1940-1945) blev tekstil blev rationeret hvilket medførte en "snæver" mode med smalle nederdele, ingen lommer, få knapper, små kraver og smalle revers for at spare på stoffet. Da tekstilrationeringen blev udfaset i slutningen af 40'erne kom New Look med skørter til under knæet, rundskårne skørter, brede revers osv. hvilket er kendetegnende for 50'ernes sus og dus. Printet og farverne er egentlig også realistisk nok.

Jeg har øvet mig i at bruge InDesign til at sætte billederne sammen - men hvad hulen er der lige galt med billedkvaliteten? Jeg skal vist øve mig i det der med DPI og PPI og resolution og hvad ved jeg.

Edit kl 13 - nyt billede med læsbar tekst

3 kommentarer:

 1. Hvor er du fin!!
  Kjolen er super flot, og strømperne mums :-)

  Desværre er teksten også for lille her, men hvis jeg trykker på billedet går det lige..

  SvarSlet
 2. Tak tak. :) Kjolen er guld værd om sommeren selvom den er et nummer for stor.

  Nå, jeg tror lige jeg retter lidt på teksten og opsætning - pokkers til nymodens program!

  SvarSlet
 3. Ihhhh - når du nu er så fiiiiin, er det HELT okay....? Edith & Ella er også et fantastisk mærke, altså...? Tak fordi du leger med...

  Er vild med dit hår og stockings ;0)

  SvarSlet