Blog170px diy150px tante170px cv170px

onsdag den 15. juni 2011

Et diskret glædesudbrud


Nekromantix udgiver et nyt album d. 2 August! Jeg var 100% sikker på det ville ske i 2009 når de havde 20 års jubilæum, så jeg har ventet spændt længe!
Jeg kan godt forstå hvis du ikke kender Nekromantix, de er nok ikke almindeligt kendt da genren er lidt snæver. Min pladesamling rummer dog adskillige af deres udgivelser, og med det menes der det samme album i alle tænkelige udgaver. F.eks. cd, promo cd, sort vinyl, farvet vinyl, picture disc og single-version. Både i 1. og 2. udgivelse. Ja, og nogle gange et par stykker der er helt ens. Can't help it! Jeg er måske lidt af en samler.
Det nye album, "What Happens in Hell, Stays in Hell" bliver bestemt ingen undtagelse! De har fået en kvindelig trommeslager der KUN spiller i stilletter, ellers har der kun været mandlige medlemmer, som til gengæld er blevet skiftet ud hyppigt. Faktisk er det kun forsangeren Kim Nekroman der er fast inventar i bandet. Trommeslager og guitarist er ny på hvert album der er blevet udgivet siden 1990. Faktisk spillede de deres første rigtige koncert på musikcafeen i Århus på min 1 års fødselsdag! Jeg ved det fordi jeg har fået fingre i deres managers papirer fra dengang + nogle københavnske blade hvor udtrykket "psychobilly" rigtig blev introduceret. Tihi! Kim Nekroman er gift med Patricia fra Horrorpops som du måske kender?
Desværre besøger de slet ikke Danmark mere, de har megasucces i USA og har vist ikke set sig tilbage siden 2000 hvor de udgav et jubilæums-album live fra Stengade.
JUHU hvor skal jeg bare have det nye album!

2 kommentarer:

  1. hurra! Jeg har ingen samling, men et par enkelte plader, incl pic.disc også!
    Synes det er så pænt af dem at udgive den nye på min b-day! :)

    SvarSlet
  2. Ja, det er vældig pænt af dem! :) Sikke en fin gave!

    SvarSlet