Blog170px diy150px tante170px cv170px

mandag den 28. marts 2011

Krøller eller ej

Mit hår kan ikke krølle. Det kan ikke engang have lidt fald. Det kan være fuldstændig lige og hænge der og være trælst. Jeg vil åh-så-gerne have fine krøller og har prøvet med curlere, velcro-curlere, papilotter, to slags krøllejern, permanentspoler, glattejern, skum, fugtigt hår, vand, varme, hårlak og hver gang jeg ruller det ud, er mit hår, fladt, glat og helt lige. Det nærmeste jeg er kommet på krøl er da jeg havde håret rullet op i en knold i over et døgn, så fik jeg flot fylde og fald i lokkerne i cirka en halv time.

Da jeg var omkring 8-9 år rullede min moster mit våde hår op på en masse curlere og jeg gik med dem helt til om aftenen, til håret var tørt, og jeg fik de flotteste lyse prinsessekrøller! Jeg var ved at dåne foran spejlet, husker jeg. Det holdt under en halv time.

Da min mor så forærede mig en æske Carmen Curlers fik jeg nyt håb - og i lørdags skulle de afprøves! Jeg har ikke de der bøjler til at holde på curlerne, så jeg måtte sætte dem fast med hårnåle, og det var lidt besværligt.

De bliver næsten hvor de skal - og jeg har make up på øjnene! Endnu en sjældenhed.


I lørdags var der grand re-opening af Monkey Club! Det har været noget mange har glædet sig til og set frem til, er jeg sikker på.


Det var selvfølgelig derfor håret skulle krølles, så jeg kunne være lidt fin. Blev jeg så det? Næh. Jeg fik rent faktisk fine krøller, men de strittede i forskellige retninger og var svære at have med at gøre. Typisk mig, så fandt jeg tøjet lidt før vi skulle afsted, og jeg har aldrig noget der passer sammen. Michael insisterede på at vi skulle gå derned, fordi han stadig havde tømmermænd fra frokost med arbejdet om fredagen, selvom blæsten ville betyde døden for de krøller jeg ikke har prøvet at have i mere end et årti. Da vi ankom var krøllerne væk - i den ene side. Flot, smarte Cille! Men jeg var egentlig ligeglad, det handlede om at have det sjovt, og det havde jeg!


The Ladykillers spillede fed musikHEEEY MONKEY MONKEY


Jeg fik danset og snakket og drukket 5(!) Gin&Tonics! Jeg drikker sjældent og drikker mig aldrig fuld, og det undrer mig derfor stadig, at jeg kunne drikke så mange uden at blive mærkbart beruset. Hm! De smagte dælme dejligt.

6 kommentarer:

 1. 1. Mit bud på krøller er stadig en permanent, men det er dog heller ikke sikkert at dette fungerer når carmen curlers går så hurtigt ud for dig. Brugte du nogen form for sættevæske?

  2. havde du et tørklæde på ude i vinden. Ellers er det et godt tip lige at huske det ;)

  SvarSlet
 2. Jeg har researchet grundigt på frisørskoler og andre steder der laver permanent, og hvis jeg havde tid, var jeg gået ind for at spørge i en af øko-frisørerne i jægergårdsgade om hvordan og hvorledes. Hvor fik du dit lavet henne? Og hvor meget "bestemte" du over hvad de gjorde?

  Jeg overvejede et tørklæde om håret, men kom fra det igen. Pyt skidt!

  SvarSlet
 3. Åh det kender jeg godt det der. Mit hår har også altid været alt for glat til at have med at gøre og været helt lige og blankt. Dejligt men alligevel... man vil jo altid gerne ha det man ikke kan få. For 4 år siden da jeg havde født min søn dukkede der pludselig en masse fald op i mit hår. Jeg har altid føntørret det efter vask så det blev glat med det samme, så jeg havde ikke selv opdaget det. En frisør spurgte mig så om det var mine egne krøller??? What? Nå men det at være gravid kan åbenbart give en noget helt andet hår, også selvom det først var ved 2. barn... mystisk, men der er håb forude for dig Cille. Hormoner du!!!

  SvarSlet
 4. Mit hår opfører sig helt lige som dit! Lige som bare pokker og en krølle holder ca tyve minutter! Jeg gad godt ha set en bette krøllebillede!!!
  Er ret glad for jeg trods alt kan bobbe min page lidt med et glattejern. Men hallo, jeg troede mega hærvet bleget hår kunne overtales til krøller, men nej nej. Glat er åbenbart bare min lod i livet! (Øh. det kunne lyde forkert!)
  Spændende om du kaster dig ud i fald-perma!

  Sejt du havde en god gin og tonic aften!

  SvarSlet
 5. Jeg fik mit lavet her på frisørskole i Århus - og det kostede tæt ved ingenting. Jeg tror bare de rullede det op på den alm. mormormåde; en række ned langs midten og så rækker der går ud fra midten ned af siderne. Jeg lignede lidt en puddel til at starte med, men dengang havde jeg jo også undercut/page jeg skulle have skjult vha. permanenten...og det virkede!Jeg fik det også rullet op på forholdsvis små spoler - du kan jo bare vælge medium spoler. Permanenten holder ca. et år alt efter hvor hård du er med at rede, putte ting i det osv.

  SvarSlet
 6. he he faldt lige over denne tråd, og da jeg selv lige har eksperimenteret med disse krøller http://rocaille-writes.blogspot.com/2010/12/rocaille-redes-retro-curls-without-heat.html tænkte jeg at nogle af jer vil elske det... syntes det er ret enkelt, giver fine krøller og evt. en fin frisure dagen igennem, hvis man vover sig ud med håret sat op til krøl... i hvert fald bedre end at sjoske afsted med carmencurlere ;) og tager den halve tid..

  SvarSlet