Blog170px diy150px tante170px cv170px

tirsdag den 22. marts 2011

"Geometri i Tekstil"

Jeg har endelig fået brev fra Textilseminariet ang. min optagelsesprøve. De skrev alt det formelle om "tak for ansøgning" ... "du vil blive kontaktet hvis du ikke opfylder adgangskravene" .. "al kontakt foregår elektronisk fremover" ... og nu kommer det: "optagelsesprøven finder du på teko.dk under blablabla ... måske er du allerede igang med at løse den" HVA?! Har den ligget der i FEM HELE DAGE uden I har givet et pip fra jer, selvom al kontakt forgår elektronisk, I har min emailadresse og det ville have kostet 5 minutter lige at give ansøgere besked? Nårhj, jeg blev sur. Jeg har ventet i spænding og snakket med alle og enhver om den skide prøve, hver eneste dag. Nu har jeg pludselig travlt, føles det som om.

Emnet er "Geometri i Tekstil" og tekstildisciplinen er valgfri. Idé udvikling, begrundelse for farvevalg osv. skal selvfølgelig dokumenteres.

Min hjerne er gået i selvsving og jeg er vild efter alt fra Lady Gaga til Verner Panton.

Yiha! Nu kører det!

4 kommentarer:

 1. Det skal nok blive spændende. Hvor skal uddannelsen foregå, altså skoleopholdene? Er det i Herning, eller er der endelig kommet noget i Århus? Fedt emne, skal du så designe noget stof eller sy noget eller?

  SvarSlet
 2. Ja, det håber jeg! Skolen ligger (desværre) i Birk Centerpark i Herning sammen med TEKO - så jeg kender turen. Jeg bliver nødt til at pendle, der er ikke rigtig nogen kreative uddannelser for mig i Århus. :)
  Uha, jeg tror jeg vil begive mig ud i noget alternativ konstruktion og derefter syning. ;)

  SvarSlet
 3. Altså nu hvor du er fra Kolderen ik? Har du nogensinde søgt deres tekstil linie? Den er skisme alletiders!
  Nå men tilbage til Teko, hold op hvor frustrerende at de ikke gav lyd, og fem dage er gået! Men du klarer den nok finobino anyways!
  Tænk jeg får lyst at løse sådan en opgave, savner vist at gå i skole og studere og lave gakkede opgaver!
  Good luck Stichy!

  SvarSlet
 4. Hej Pille, neeej, det der design har aldrig været "mit kald" det er mere konstruktion der fanger mig, selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så er jeg nok jyde på bunden og tænker brugsformål frem for abstrakt design-tankegang. :) Jeg var i praktik på Designskolen for 1½ år siden cirka (sammen med alle de herlige 9. og 10. klasse elever, yiha!) og jeg synes v i r k e l i g at det var spændende, men jeg tror ikke jeg kan skabe en levevej med design. På textilseminariet i Herning er det både design og formidling og alt det tekniske, så det tiltaler mig mere. Jeg synes også det er vildt fedt med den her opgave, og nu har jeg allernådigst givet mig selv lov til at lave noget yderst abstrakt, upraktisk og fjollet. Haha!

  SvarSlet