Blog170px diy150px tante170px cv170px

søndag den 18. september 2011

Strikkemaskine nummer 3

I morges blev jeg ringet op af min mor, der var på yndlingsloppemarkedet i Kolding og havde fundet en strikkemaskine, og ville høre om jeg ville have den. Om jeg vil have den? Ja!

Såeh, nu har jeg altså 3. Den første har jeg tidligere skrevet om her.
Nummer to fandt jeg selv til billige penge på et loppemarked, og den skal sættes i stand for cirka 500 kr.
Nummer tre; (går jeg ud fra) er mage til nummer 2, og er en Brother KH-588, denne gang uden instruktionsbog, desværre, det er mit índtryk at der er mange der mangler den på dansk.Er det ikke bare den flotteste blå farve I nogensinde har set? Jeg er helt forelsket i farven og designet. Fantastisk hvad man kan få for under 100 kr. -Det bliver spændende at se, hvor meget der hører med til den min mor har fundet, og hvor god stand den er i.

4 kommentarer:

 1. Hvad siger kæresten til den, ha ha? Det kan være vi skal have etableret strikkeri i kælderen? Måske knapt så følsomt som syværksted, tænker jeg? Jeg vil gerne lære at bruge sådan en maskine!

  SvarSlet
 2. Den er virkelig smuk for det første, men hvis den virker, er den da bare et hit... havde selv en til låns for mange mange år siden, men jeg blev lidt uvenner med den ind imellem. Du har tre, er der en af dem, du synes eren favorit? :-)

  SvarSlet
 3. Julia: det kunne være fedt! Jeg tror det er cirka lige følsomt, men jeg havde da tænkt, om vi skulle genoverveje det?

  Pimp: Jeg ved ikke om den virker, der er nogle dele der skal skiftes før jeg kan prøve rigtigt. Den nyeste fra 90'erne (KH965i) er helt klart den bedste, men koster altså også kassen!

  SvarSlet
 4. jeg har for nylig afleveret min gamle strikke maskine til røde kors, men lur mig om ikke jeg har noget instruktion liggende til den stadig ?
  i så fald, hører du fra mig igen ;)
  kh fru sommer

  SvarSlet