Blog170px diy150px tante170px cv170px

fredag den 2. september 2011

Jeg er tilbage!

 Jeg føler mig ret meget i mit es, nu, når jeg er tilbage som kreativ studerende. Transporttiden er sammenlagt 4 timer pr. dag, men det klares med strikketøj og søde skolekammerater jeg følges med. Når jeg kører alene er det læse- og iPod-tid.
Nu har jeg gået i skole i 3 uger, og fagene er strik, beklædning og formidling. Strikke kan jeg, og beklædning har jeg haft i over 3 år og ovenikøbet taget speciale i konstruktion, så der er ikke anden udfordring end den jeg selv skaber i de fag. Formidling er spændende, og nærmest som et terapiforløb for mig, da jeg fortiden tumler med en masse tanker og personligt bøvl.
Nu når jeg er blandt mennesker hver dag, kan jeg mærke at jeg har været arbejdsløs længe. Jeg er ikke vant til så meget snak, og slet ikke fra jævnaldrende! Udtryk som "Ejh, det' super", "arj, hvor nice" eller "niceness" skal jeg lige vænne mig til.
Jeg er langt foran mht. konstruktion og syning (pga. min tidligere uddannelse fra TEKO), og mens jeg venter på at de andre er på niveau så jeg kan følge den almindelige undervisning, balancerer jeg mellem ikke at blive hverken hjælpelærer eller kloge-åge, for jeg vil allerhelst bare inspirere de andre til hvad de også kan lave.
Jeg skal også vænne mig til at få en lille SU at leve for, for fristelserne er mange! Kaffe og te (og en kage, som I kan se, men den var ikke så god som den så ud) en tidligere omtalt skoletaske, lækkert stof og garn og strikkepinde og jeg kunne blive ved!

Jeg synes jeg er tilbage, hvor jeg hører til, og ih, hvor er det skønt!

2 kommentarer:

  1. Det lyder rigtig godt, men jeg kan ikke forstå du ikke kan få merit når du er konstruktør...

    Det er svært at være på den forkerte hylde (eller slet ikke på nogen hynde), så godt du har fundet tilbage...

    SvarSlet
  2. jeg eelsker at være på rette hylde, hold da kaje hvor det gør mig ør! Det er så dejligt at høre at du er på din hylde igen!
    Håber du får styr på tumletankerne ganske snart, og godt at skolen faktisk kan hjælpe en smule med det!

    SvarSlet