I min verden hører brændte mandler ikke kun til ved juletid, jeg synes det er godt slik hele vinteren.
Jeg har lige lært at lave dem sidste år. Engang for mange år siden da min mor, søster og jeg prøvede at lave dem, med flormelis husker jeg, rørte vi i noget der føltes som timevis og de blev ikke særligt pæne - men her er min opskrift, de er nemme og hurtige at lave. Uhm!
Jeg bruger en blanding af hasselnødder og mandler og så laver jeg i øvrigt 1½ portion, ellers er de alt for hurtigt spist - men pas på med at lave for store portioner, det skal kunne være på panden!
Man kan også bruge cashewnødder, usaltede peanuts og sikkers også meget andet, jeg har dog ikke selv prøvet det endnu.
Jeg tænker også på at prøve med at tilsætte lidt vanilie, men det eksperiment har jeg til gode endnu.
heh - jeg har også altid problemer med for store personer på panden ;)
SvarSletbtw. fedt med dit nye lyseblå layout :D
Ja, man skal passe på!
SvarSletJeg har eksperimenteret lidt med udseendet, men jeg kunne nu allerhelst tænke mig en prikket baggrund! :)
Nu skulle det være rettet. ;)
SvarSlet