Blog170px diy150px tante170px cv170px

lørdag den 29. september 2012

Bind en blomsterkrans


Igen har jeg været så heldig at få en buket blomster. Det eneste problem er, at de visner mens jeg er væk, for jeg er næsten aldrig hjemme. Jeg har fundet løsningen! Tag blomsterne med på hovedet:Lav en krans af kraftigt ståltråd (elefanttråd) der passer til dit hovede. Vikl almindelig ståltråd omkring samlingen for at afslutte den holdbart og uden "stikkere" der river i håret.Skær blomsterne af med 5-7 cm stilk. Lad også gerne lidt blade blive på.
Skær blomsterne så sent som muligt, så de holder sig pæne længere.


Arrangér blomsterhovederne rundt om stålkransen for at have idé om start- og slutpunkt.
Jeg havde kun 10 roser, så jeg lavede ikke en hel blomsterkrans.
Jeg havde 4 i hver side der pegede ind mod midten, og på de to midterste flækkede jeg stilken med urtekniven og viklede hver halv stilk hver sin vej rundt om kransen, så de kunne pege mere fremad. 
Begynd så at vikle ståltråd og krans og stilke. Vær omyggelig med at arrangere blomsterhovederne som du vil have dem, det er ikke til a fifle med bagefter.


Det blev lidt som et diadem sammen med min stort opsatte frisure.
Den holdt i omkring 6-7 timer. Men jeg synes faktisk også blomsterne var rigtig fine efter de var faldet lidt sammen. Lidt blødere i udtrykket med stadig flotte i farven.

(Kjolen har den skønneste Lousie fra "Garn og Gammelt" fundet til mig, den er bare perfekt! Den er snart slidt op, men den kalder på at blive reproduceret, for den er bare så god)

Og hvad lavede jeg så med blomster i håret hele dagen? Jeg tog en smuttur til hovedstaden, nærmere bestemt kødbyen, hvor et af mine absolutte yndlingsbands spillede. 


Nemlig Hola Ghost, som jeg er heeeeelt vild med. De var kun opvarmning, men det var nu dem, jeg bedst kunne lide. Hovednavnet var The Quakes.
Jeg har jo en meget stor svaghed for Psychobilly. Især dem der Nekromantix som det hele startede med for mit vedkommende. Så er det jo dejligt at opleve Hola Ghost, hvor to af de tidligere medlemmer af Nekromantix optræder. Hurra!


Se bare her. Seje gutter. Åh hvor jeg bare elsker det der horrorunivers. Matcher måske ikke så godt med blomsterkransen, men sådan er jeg jo.

3 kommentarer:

 1. Øh, jeg fattede da ikke lige de skulle spille igår. Altså jeg roder rundt i datoer for tiden. Jeg har ellers altid været en med styr på datoer. Nå. Så gik jeg glip af endnu en lækker ting. Tsk tsk.

  Blomsterkrans ser så fin ud! God ide, du!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ejh, øv! Men jeg kender det alt for godt. Et stort virvar.
   Der kommer nok en koncert snart igen. Quakes var jo egentlig hovednavn, så Hola Ghost spillede ikke så lang tid (og ikke engang dragon balls! Hrmf) og jeg synes de var meget bedre end hovednavnet.

   Slet
  2. Jeg har hørt dem en gang på Gutter (island, ik) (Var jo fast festivalgænger der jo i maaaange år), hvor jeg slet ikke kendte dem, men det var nærmest festivalens allerbedste koncert det år! Så jeg kan godt sætte mig ind i at de var bedre end hovednavnet!!!

   Slet