Blog170px diy150px tante170px cv170px

lørdag den 7. april 2012

På eventyr

Jeg er ufrivilligt fraværende på bloggen, den simple grund er, at jeg for sjældent har adgang til det store internet. Nå, men hvad har jeg så bedrevet i al den tid? Jeg har været på eventyr!
Altså min mor er fyldt 50 år. Hurra, for den unge gamle dame hun er. Jeg rejste ned til Kolding hvor hun bor dagen før dagen og allierede mig med min kære søster og fik stablet et morgenmadsarrangement på benene så vi kunne overraske hende om morgenen.

Vi låste os simpelthen ind på listefødder og bagte boller og pandekager, lavede kaffe og kogte æg og dækkede fødselsdagsbord. Og overrasket blev hun!


Senere kom mine venner forbi til kaffe og kage og tog mig med til sydsjælland til forårsfest hvor vi så to optrædende orkestre og dansede og hyggede os.

Der var oplæring i strolling, som jeg godt kan i forvejen, men sjovt var det at være et helt fyldt dansegulv med vuggende damer. Mændene skulle lære at boppe, og da det var en del timer og ligeså mange fadøl (og dertilhørende selvtillid) senere, var det simpelthen så vanvittigt underholdende at se de stakkels mænd være bløde i knæene og prøve at holde en takt og samtidig få besked om at vise den hujende og piftende dameflok hvad de kunne med både underliv og resten af kroppen. Sjældent har jeg moret mig så meget!


Vi overnattede i en lillebitte sød campingvogn

og spiste morgenmad med udsigt til '49 bilen vi kørte i

På vejen hjem stoppede vi i Middelfart for at få en is og kigge på motorcykler, for der var motorcykeltræf.

Vi bestilte den mindste is der var, med 2 kugler, og se så hvad vi allesammen fik. Jeg tror ikke engang jeg nåede halvvejs før jeg måtte give op. Jesus!


I fredericia gjorde vi også holdt, for der var stumpemarked/bilmesse og mænderne er vældigt bilinteresserede. De er da også flotte, bevares, men rent teknisk har det nok ikke den store interesse.

 Så var det heldigt der var noget for damerne også! Det her "værktøj" er simpelthen lavet af det pureste chokolade. Har man set magen? Man kan købe det hos Retrotal . Jeg er selvudnævnt handywoman og har en vis værktøjs- og byggemarkedsfetich og ville da ikke blive ked af at få en svensknøgle af chokolade.

3 kommentarer:

  1. Din mor skulle vel aldrig bo i den nordlige del af Kolding, sådan omkring Ørebrovej, Norgesvej, Islandsvej? Det ligner til forveksling nemlig mit køkken :) Men fedt at i overraskede hende :)

    SvarSlet