Blog170px diy150px tante170px cv170px

mandag den 12. marts 2012

Weekendtur til København

Først med tog fra Herning til Aarhus, aftensmad på The Diner, hvor de endelig har fået deres rigtige waitress-uniformer (og til min store skræk lagt dem så meget op at jeg næsten vil kalde det lårkort, det er jo blasfemi) derefter med færgen til Odden og så i bil til Albertslund til Wittrup Motel, der er et klassisk Motel, bygget af en amerikaner i 1950'erne.

Da vi var vel ankommet omkring klokken 22 og halvvejs i nattøjet tikkede en sms på vennens telefon ind "Hillbilly på Nørrebro". Så jeg kørte med vennen til Nørrebro og nåede kun lige de sidste 2½ musiknumre, fik en svingom eller fire og en gin&tonic og så var jeg glad.

Det var med dem her:

Dagen efter var der morgenmad og tur med S-tog til den store by.
Efterfølgende slog det mig, at jeg aldrig har været med andre jyder i København. Mærkelig oplevelse, pludselig at være turist i sin egen hovedstad. Hele min mors familie er københavnere, så jeg er vant til byen.

Loppemarked i Bella Center

Det var ret stort og der var mange fine ting, men jeg endte kun med at købe lidt Sonja, bl.a. 3 tekopper med underkopper jeg var virkelig glad for at finde. Priserne var generelt højere end i Jylland men Sonja kostede det samme som det plejer. Så det var helt fint.

Bagefter tog vi ind på Det Ny Teater og så Singin' in the Rain, som jeg har skrevet om her.
Vi spiste lækker mad med pinde på WagaMama, hvilket var en positiv overraskelse, gik en lang tur i byen og endte med en kop kaffe og kage og derefter hjem til motellet og på hovedet i seng.

Næste gang jeg er i København vil jeg have mere tid og se noget mere, vil jeg! Synes der er masser af udstillinger og museer der er gået min næse forbi. Oh, well. "Hvis det skal gøres ordenligt skal man gøre det selv".

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, det var okay. For at være ærlig var jeg ret nedtrykt på turen og åbenbart ikke til at kurere. Turen i teatret gav en tiltrængt virkelighedsflugt, og jeg er egentlig glad for at være tilbage i Herning, tro det eller ej ;)
   Ærgerligt, men sådan er det bare nogle dage. Det kender vi vist allesammen :)

   Slet
 2. he, jeg var også lige ved at ende henne, hvor du tog en sving om, men så blev vi sgu på et værtshus. Jo jo, for var gamle kolleger samlet fra dineren, som skulle håne ejerne. Men jeg gik glip af dig, og det er ærgeligt!

  Lyder til en virkeligt rar weekend.

  Ps, sidder igen igen iført din skjorte lige nu. Er så glad for den!

  SvarSlet
 3. Ih Pille, det kunne have været sjovt at ramle ind i dig! Men som sagt, jeg var jo halvvejs gået i seng inden og var måske lidt uoplagt.
  Det lyder også sjovt at håne dineren, det lyder som om den har fortjent det. Jeg har også læst om det i mit fagblad. Tsk! Jeg håber i tog The Diner's nye uniformer med og 50's diner i Silkeborg for deres kopiindretning, heinzplagiatketchup og dårlige (men pæne) milkshakes. Selvom det ikke er pænt at sige, synes jeg de har fortjent det, og det er ikke for at bagtale, for jeg har sagt det pænt til dem.

  Godt du kan bruge skjorten! Det er jeg sørme glad for!

  SvarSlet
 4. Vores diner uniformer er faktisk de samme som dem, (jeg har set du har postet her,)som vi havde. Jeg tænker lidt på, om vores bosser måske har solgt noget af konkursboet til Århus. Men hvad ved jeg. Eller tror ikke de har, for de vil sikkert gerne åbne en ny Diner, de kan køre i sænk. Tror bare jyderne (ja,ja jeg er selv jyde) har plagieret igen igen, selv med uniformerne. Jeg ville dælme gerne læse mere i fagbladet, eller er det bare den artikel om hende Emma?

  SvarSlet
  Svar
  1. Uniformerne er fine, jeg har ventet med spænding på de skulle få dem. Før havde de bare prikkede H&M kjoler. -Men de har sendt dem til skrædder og fået dem lagt op, hvilket er fint hvis man sejler i dem, men de er nærmest lårkorte nu!
   De prøver jo at være 50'er typiske og det er bare så misforstået. De har også fået et logo på et stort hvidt stykke stof på ryggen. Det ser ikke ligefrem proffesionelt ud.
   De har selv indkøbt dem for jeg ved de har ledt utroligt længe efter nogen der kunne levere et lille antal og få det sendt til Danmark. Bestillingen har også været undervejs i måneder. Meget mærkeligt.
   Udover det, så sætter servitricerne deres forklæder på hoften istedet for i taljen. Altså, hvad er det for noget?

   Det var bare den lille artikel om kokkeeleven. Hun hed nok Emma :) Men det var godt at fagbladet sladrede, sikke noget sjuskeri I har været udsat for.

   Slet
 5. Ja! Men skørt det er det samme uniformskjoler som vores. Men fint nok, men længde lyder så fjollet. Og Logo. Ih. Folk forstår at ødelægge gode ting.

  Sjuskeri er ikke ordet!

  SvarSlet