Blog170px diy150px tante170px cv170px

mandag den 12. marts 2012

Uha uha


Jeg føler mig ret modig. Jeg har lige hængt de her billeder op. De er splinternye. Glasset er endda nypudset. Ja, det er mig der er på dem! De hænger i sofahjørnet sammen med Connie Francis, en huslig kat i dukketøj, min elskede svale, patchworkklædeskabet, Elvis m.m. Der hænger også tomme rammer som venter på at blive fyldt, så færdigt er det bestemt ikke, men nu har jeg altså de der hængende. Uha uha. Det er lidt grænseoverskridende , meget spændende og samtidig virkelig en fed følelse at have foreviget mig selv på den måde.
Jeg føler det måske lidt ligesom Samantha i Sex & the City (episode 2 i sæson 4) hvor hun bliver fotograferet nøgen af måbende fotografer og hænger billedet op i sin lejlighed. Kan I huske det?
En kurer kommer med en pakke og siger "nice ass" hvortil hun svarer "I haven't tipped you enough, have I?" Det er i hvertfald sådan jeg husker det. Det er så sjovt.Nå, nu hænger jeg der i hvertfald, det er en slags eksperiment for at se om jeg kan holde det ud, om mine gæster kommenterer det og i så fald hvordan. Haha!
Jeg har sådan lyst til at pointere at det er acceptabelt at være glad for sin krop og stå ved det, ligemeget hvordan man ser ud. Vi kvinder skal simpelthen være bedre til at rose os selv og hinanden. Så er det sagt.

- Lige et surt opstød til Post Danmark:
Det tog Post Danmark 4 forsøg at levere mine billeder. De blev ved at komme tilbage til trykkeriet med beskeden "ukendt på adressen". Til gengæld får jeg ofte post til to fremmede drengenavne, nogle gange på en anden adresse. Hvor svært kan det være?

8 kommentarer:

 1. Du er cool, Cille. Men altså, du har jo intet at skulle skjule, så du gælder altså ikke i den der med, at man skal acceptere sin krop som den er :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror alle har/har haft komplekser ligemeget hvordan og hvorledes. Så selvom jeg er "heldig" med min figur synes jeg det gælder. ;)

   Slet
 2. De billeder er über-flotte...! Jeg deler så aldeles dit synspunkt og din æstetik. Paradoksalt nok er det bare sådan for mig, at jeg, selvom jeg faktisk arbejder professionelt med performativitet, har en personlig skyhed, som forhindrer mig i at gøre, hvad du klart kan. Sådan er der så meget. Men det er über-flot, at du afbilder dig smukt på din egen væg...!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan godt følge dig. Jeg er egentlig også sky. Og jeg gik også til fotografen i dyb hemmelig i sommers. Ikke engang min kæreste på daværende tidspunkt vidste det. Jeg synes ikke du skal hindre dig selv - nogle gange skal man hoppe ud over nogle kanter og se hvor man lander!
   Og tak :)

   Slet
 3. Tak for opmuntringen – du har så fuldkommen ret, faktisk...!

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare nogle smukke billeder og rigtig meget respekt herfra for dit mod! *thumbs up*

  Er sikker på at de nok skal afføde nogle spændende kommentarer og samtaler!

  Ha' en helt fantastisk dag!

  Kram fra Jane

  SvarSlet