Blog170px diy150px tante170px cv170px

onsdag den 6. april 2011

Money Money Money

Jeg har fået mit indskud delvist retur for værelset, og har sat lidt i banken, meeen nogle af kontanterne brændte godt nok lidt i taskeforet, så den længe ønskede glasskål til den længe ønskede kitchenaid maskine kom altså med mig hjem.

Ih, hvor de klæder hinanden! Under maskinen ses i øvrigt æreshylden jeg har bygget til den så den kan stå i indhakket ved vindueskarmen. Bemærk at hylden er retvinklet og i hvor høj grad lejlighedens væg(ge) IKKE er det!


Der røg også lige 6 af de nye urtekram krydderidåser med hjem, 4 pakker Yogi Te, en meter sort jersey, 2 meter stiver til projekt optagelsprøve, nogle kagelys, rugbrød, broccoli, smør og gær. Så igår havde jeg ikke en krone på lommen og idag slæber jeg hjem. Selvdisciplin ejer jeg ikke!


jeg gik hjemmefra kl 15.00 og var hjemme cirka 17.30 - og skisme om ikke postbudet har været der med strikkemaskinen i det tidsrum %£#&#*!!! Helt ærligt, de plejer da ikke at komme så sent! Den er alt for stor til at være på cyklen og alt for tung at bære hjem, så jeg må smiske lidt for manden i huset der tilmed har bil. Hæ!


Nå, tilbage til opgaven. Der var informationsaften igår aftes i Herning, og jeg ringede lige om formiddagen for en sikkerhedsskyld for at høre, om der var sandwich uden kød; "øh, har du ikke fået besked om, at det er aflyst?" Typisk TEKO, altså. Jeg frygter at hele uddannelsen bliver fuld af dårlig kommunikation - men jeg kender det jo fra TEKO i forvejen, men alligevel. Nye tilkommere bliver da skræmt væk!


Jeg har tegnet en lille mååååådetegning i canvas. Her er den!

5 kommentarer:

 1. Tænk en gang, jeg er så pjattet med den tilhørende stålskål. Synes den klæder maskinerne bedst, men din nye glasskål er helt klart flottere, end stålskål, når den bare står helt alene!

  Håber Teko oppe sig snarest!

  SvarSlet
 2. Jeg synes også stålskålen er fin, men glas er liiige en tak finere i min verden! Det gør også maskinen mindre voldsom i sådan et lille køkken som jeg har. Det er fedt at have to skåle, så kan jeg lade fordejen blive i den ene skål og stadig have en at bruge. Jeg synes også glas er lettere at holde pænt end stål, den står lidt udsat for stænk og pletterne er svære at rense helt af, synes jeg!

  Ja, jeg håber de opper sig lidt. Ellers bliver det 3½ lange år!

  SvarSlet
 3. min skinner så fint endnu, ingen sværheder i at holde den. men jeg synes selvfølgelig det er smart med skål til fordej. Jeg bruger good old Margrethe skåle med låg til formålet.. I det hele taget har jeg utroligt mange lyserøde skåle. Jeg er vist lidt skåloman!

  Tror forresten seminaret er for alle :)

  SvarSlet
 4. Jeg har sværheder med at holde børstet stål (du ved, der er masser i køkkenet når man har en børstet-stål-mand) pænt - det ligner fedtpletter.

  Jeg har også brugt margretheskåle til alt indtil jeg fik maskinen, har endda investeret i en femliters model til rugbrød! Gotta looooove Margretheskåle, i alle farver! Jeg har en enkelt lyserød eller to ;) Dåsoman, skåloman, mumiman, jeg kan sagtens forstå det!

  SvarSlet
 5. arhmen, Cille, der er så mange flotte ting, der gør glad, man kan jo ikke stå for det.. Børstet stål er svært.. Heldigvis er skålen jo ikke børstet uden på! Jeg er lidt som en skade der bliver tiltrukket af skinnende ting ;)

  SvarSlet