Blog170px diy150px tante170px cv170px

fredag den 8. april 2011

Jeg bliver glad...

...når jeg finder et indlæg som det her! http://thevintagehausfrau.blogspot.com/2011/04/jeg-smider-lige-noget-i-jeres-postkasse.html
Og kommentarerne er så venlige.

Det giver mig lyst til at skrive om venlighed, for jeg synes venlighed er en af de største mangler i dagens danmark. Jeg gør en dyd ud af at hver eneste dag at være utroligt venlig overfor de folk jeg møder, for jeg synes hverdagen kan være hård og bliver hårdere (eller også er det mig, der er ved at blive voksen) og at det er vigtigt at vise at der er plads til alle og at alle er værdsat. Dette er hermed en opfordring til at...
... holde døren for den der kommer bag dig, hende med barnevognen eller de mange bæreposer
... sige tak når nogen giver dig noget, også selvom det bare er kvitteringen i Netto
...give din busbillet eller parkeringsbillet der gælder endnu videre til en anden
...ønske andre en god weekend om fredagen
...give plads til andre på fortovet, i gågaden, på rulletrappen
...smile til dem du taler med, også selvom det er en sur buschaffør eller en træt kassemedarbejder
...når nogen har noget pænt på -tøj, sko, eller en fed taske, så fortæl dem det!

Jeg ved godt jeg måske kan virke lidt frelst, men det ligger mig faktisk meget på sinde, at folk er rare mod hinanden. Jeg tænker meget på andre mennesker og kan godt lide at glæde andre. Jeg kan også rigtig godt lide at give gaver, og det var der, jeg kom fra. Jeg puttede en lille ting i en postkasse fordi jeg lige synes det passede til modtageren, og så fik jeg så mange søde ord retur - jeg blev så glad, da jeg så det!

7 kommentarer:

 1. Hørt hørt! Og til listen kan tilføjes; lad personen bag dig i kassekøen komme foran, hvis vedkommende kun har nogle enkelte sager, fremfor din fulde kurv. Det gør jeg ret ofte, og folk bliver simpelthen så glade.

  Og Cille, tusind tak for din søde tanke. Jeg er simpelthen så glad! Håber jeg snart kan komme til et Stitch'n'Bitch, så vi kan mødes i virkeligheden :)

  God weekend!

  SvarSlet
 2. Er fuldstændig enig! Der skal så lidt til for at gøre en andens dag bare lidt bedre, og der er alt for mange egotrippere og alt for meget mig-mig-mig! Og det er alle steder - også her i blogland, desværre.
  Jeg prøver også at være venlig overfor mine medmennesker - men når folk i køen nede i Netto står og brokker sig over ventetiden og skælder den stakkels kasseeksp ud, kan jeg dog ikke bare holde min store kæft, og brøler ud at så kan folk da for helvede vende stregkoden opad og lade være med at smide alle varer i én stor bunke på båndet - det går hurtigere for os alle sammen og er bedre ergonomi for kasseeksp. Der plejer at blive stille - og et stort smil fra kassen. Så er både hendes/hans og min dag blevet lidt bedre.
  Win/win ;o)

  SvarSlet
 3. Jeg synes det var umådelig pænt gjort. Og skønt for så fandt jeg frem til din blog :)

  SvarSlet
 4. Hvor lyder du bare til at være et DEJLIGt menneske! Jeg vil helt sikkert følge din blog.

  SvarSlet
 5. Høøøøørt.. Hvor bliver folk dog overrasket over et hav en dejlig weekend.. Det er underligt, for det er så naturligt for mig!
  Jeg elsker også at gi gaver!

  SvarSlet
 6. Jeg kan ikke lade være med at smile STORT over disse kommentarer!
  Jeres tilføjelser kan jeg kun være 100% enige i, det gør jeg også selv, dét med at lade andre komme foran og vende stregkoderne opad og en masse andet. Det koster ikke noget at være hjælpsom og venlig, jeg forstår ganske enkelt ikke, at alle ikke er det.

  Dét der med at den største glæde er at give, er altså ikke en skrøne.
  Jeg er glad for I er enige med mig! Rigtig god weekend derude!

  Ps. Pille, jeg har tit haft lyst til at sende en gave til dig! F.eks. mumi-blyanter og lyserødt køkkengrej. Hihi!

  SvarSlet
 7. hvor er du sød!!!! :) Lyserødt køkkengrej er virkeligt vejen til mit hjerte...!!!
  Det er sødt du tænker på mig når du ser det, det er gave nok til mig

  SvarSlet