Blog170px diy150px tante170px cv170px

tirsdag den 12. april 2011

Jeg flytter...

...og det går ikke så godt.


Jeg har opsagt mit værelse for at flytte rigtigt hjem til den søde kæreste. Værelset har jeg ikke brugt i mere end et halvt år - måske endda næsten et år - og det er spild af penge og besvær.

Jeg slæber derfor ting hjem til ham jeg ikke kan undvære, f.eks. tøj og stof og krea-ting, og resten ryger enten til genbrug eller opmagasinering.

Det er lidt vemodigt at sige farvel til min elskede farverige verden, som jeg har opbygget gennem flere år.

Den lyserøde taburet kommer jeg til at savne lidt.


Opslagstavlen har jeg næsten ikke fået brugt.


Selvom vejret egentlig var for varmt måtte jeg lige have mig en sidste kop te fra den prikkede tekande med prikket tehætte og prikket kop. Fik jeg nævnt, at jeg elsker prikker?


Jeg måtte koge vand i gryden, for jeg har for længst foræret min kogekedel væk. Gryden her har jeg jagtet længe og fandt den endelig til en god pris sidste år - kæresten synes den er grim, så den har ikke været brugt før nu.


Vinylerne kommer jeg bestemt også til at savne, det gør jeg allerede. Jeg har samlet musik i nogle år og har efterhånden en dejlig samling. Jeg samler sådan rigtigt på Nekromantix' musik og har rigtig mange cd'er og LP'er med dem.


Pladespilleren savner jeg allermest, den er jeg bare SÅ glad for. Den har boet sammen med mig 6 steder, men nu skal den i pulterkammeret. Snøft..!


Jeg fandt en del gammelt tøj jeg ikke går med mere, igen Nekromantix T-shirts. Det var lidt sjovt at se igen.


Yiha! De her gamle støvler beholder jeg, man er vel countrymusiker-frue.


Farverige karklude, prikkede, stribede og ternede viskestykker. Små ting der gør mig glad i hverdagen -dem tager jeg altså med hjem i lejligheden, så kan han bare brokke sig. Hæ! Min lyserøde seng med fluesvamp-knopper og sky-væggen bagved kommer jeg især til at savne.
Indbygget tøjskab kommer jeg også til at savne. Den lille lyserøde kommode (jeg ved godt grebene er fjollede, jeg har altså seks ens til den) har jeg også været glad for.


Jeg har også en lyserød stol, et lyserødt spisebord, en lyserød stigereol og en hvid stol betrukket med lyserødt stof med muffins på. Det er fair nok at kæresten ikke vil leve i min barbieverden, synes jeg. Kompromiser er vejen frem, men det er altså lidt trist til tider.

3 kommentarer:

 1. Det er fair nok at han ikke kan lide det lyserøde ting, men pladespilleren og pladerne - det forstår jeg ikke. Husk nu at selvom du flytter ind hos ham, skal der også være plads til dine ting ;) Gryden er også mega fed :)

  SvarSlet
 2. jamen... Hvorfor må pladesamlingen ikke komme med??????
  Alt det lyserøde er også ærgeligt helt ind i benet, men pladerne?? De er jo meget anvendelige!

  SvarSlet
 3. Der er simpelthen ikke plads til alle tingene - desværre heller ikke pladespiller og tilhørende plader, det er nemlig en lille lejlighed vi bor i. Jeg har prioriteret stof, bånd, knapper, garn, papirer og den slags!
  Engang når vi flytter i noget større kommer det hjem igen. :)

  SvarSlet