Blog170px diy150px tante170px cv170px

fredag den 21. september 2012

Den sidste gentleman?







Min gode ven og dansepartner, Kenneth overrakte mig i weekenden en gave, pakket ind i lyserødt silkepapir med blå silkepapirsrose på. Det er Kenneths "varemærke", de roser, de er der altid til fødselsdage og andre fester. Og når bordet ryddes efter en middag, er der bombesikkert en serviet-rose ved hans plads.

Kenneth er fotonørd, filmnørd, spilnørd og altså også dansenørd.
Fotonørden kommer nok mest til udryk i denne gave, for den bestod af en megasmart klo til kameraet der kan gribe fast alverdens steder. Jeg har jo svært ved at tage billeder af mit tøj jeg skal vise her på bloggen, men nu er det muligt med self-timer og kloen. Supergod gave! "Til bloggen der har alt" stod der på kortet. Og selvfølgelig i pink, som alt mit andet gadget-dims også er.

Der var også et foto han har knipset, da vi var på tur til Roskildes amerikanerbiltræf på dyrskuepladsen i sommers, fremkaldt i sort/hvid på sølvskinnende papir. Det er mig og herrebekendtskabet. Er det ikke et godt billede? Ekstra supergod gave! 


Kenneth er ikke en mand af få ord, og han skriver løs når han skriver mails, facebook og altså også i kort. Jeg har opfordret til at bruge ordstrømmen på en blog om film, spil eller måske om fotografering, om udstyr og gadgets, for det er ikke så lidt han ved. Eller bare det hele!
Er det bare mig, eller mangler der mandlige bloggere - eller er det bare fordi jeg ikke interesserer mig for film og spil?
Der er håb, damer, der findes stadig en ledig gentleman derude.

1 kommentar:

  1. Han er en rigtig gentleman og en fantastisk trofast ven.

    SvarSlet