Blog170px diy150px tante170px cv170px

fredag den 13. juli 2012

Forventningens glæde


Som nævnt for en uge siden var jeg til polterabend. Dvs. jeg skal til bryllup! Og jeg GLÆDER MIG HELT VILDT!
Se lige den her invitation jeg fik ind ad døren!
Jeg hoppede og sprang simpelthen af glæde da jeg fik den ind ad døren - vel at mærke lige da jeg havde fået konstateret en depression. Det skyldes at jeg er så glad glad glad for de her to mennesker! Jeg gik på højskole med Fie, bruden, dengang hun mødte sin kæreste Thomas som hun nu skal giftes med.

Nå, men, jeg har egentlig kendt til brylluppet i et år, men tror I jeg har kunnet finde ud af hvad jeg skulle tage på? Nej nej. Jeg vidste bare jeg selv ville designe, konstruere og sy det, og det skulle være lidt ud over det sædvanlige.


Jeg har længe haft lyst at lave noget med strudsefjer. Jeg er overhovedet slet ikke til pels, men jeg elsker det eksklusive "fluff" ved det, og jeg tænker at fjer er det bedste til at skabe et pelslignende look.
Jeg er vild med strudsefjerenes lethed. Jeg så engang en fin lille kappe/bolero med strudsefjer på et billede. Jeg har tænkt på at lave en cape med mange lag af strudsefjer i en fin, let farve.
Jeg har godt nok ikke fjerene endnu, men jeg må hellere være foran alligevel, så jeg er igang med at konstruere en cape.

Det gjorde jeg så, lavede en papirmodel og rettede til. Når det ikke er mere tætsiddende end det, kan det godt gå an.

Jeg har delt den i baner, så jeg kan sy fjerkanten imellem hver bane og få snittet udført i samme ombæring.


Efter en masse regnearbejde, tegnearbejde og udglatning af linieforløb endte jeg med 7 mønsterdele der skal sys op i prøvestof. Idag kopierer jeg mønsterdelene og prøver at finde noget prøvestof.

Jeg har trevlet internet og stofforretninger igennem for at finde strudsefjers-frynse-kanter. Gerne tilnærmelsesvist betaleligt. Det lykkedes efter flere dages søgen, og netop nu er der 10 mtr struds på vej i posten til mig. Jeg valgte den nederste farve, jeg synes den er skøn!5 kommentarer:

 1. Wauw, dén glæder jeg mig til at se!

  SvarSlet
 2. Jeg siger også wauw!! Glæder mig til at se mere :)

  SvarSlet
 3. Det ser ud som at være et spændende projekt! Glæder mig til at se udfaldet :-)

  Kh

  SvarSlet
 4. Uha, jeg håber alle vores forventninger bliver indfriet :)

  SvarSlet
 5. Kan se det er noget lang tid siden du lavede dette projekt, men tænkte på, hvor fik du fat i de strudsefjer-frynse-kanter ?

  SvarSlet