Blog170px diy150px tante170px cv170px

mandag den 10. januar 2011

Dagdrømmeri

Jeg drømmer lidt om at være god til at blogge og til at blogge oftere.
Problemet er, at jeg ikke helt mestrer den her blog-side. Jeg kan ikke få billeder til at være hvor jeg synes de skal være hverken oppe, nede til højre eller til venstre.
Et andet problem er, at jeg i det hele taget ikke er sååå meget ved computeren.

Jeg vil prøve at oppe mig lidt i 2011.
Så er det sagt, og hermed et stemningsbillede fra min formiddag:
Noget andet jeg drømmer om, er at studere på textilseminariet fra August. Jeg er ved at skrive min ansøgning og håber jeg kommer ind. Der er først ansøgningsfrist i Marts.
Jeg er i den forbindelse nødt til at have Matematik på niveau C, og det tager jeg på VUC hver eftermiddag nu.
Det er rart at have noget jeg skal hver dag. Jeg er ved - nårh nej, jeg er blevet vanvittig af at være arbejdsløs. En af mine fejl er, at jeg mangler selvdisciplin og det er et stort problem i min situation. Jeg gør mig selv mere og mere ulykkelig. Jeg når ingenting og jeg kan ikke overskue noget - og jeg hader mig selv for det.
Det er ved at blive bedre og jeg tvinger mig selv til at lave en hverdag. F.eks. idag har jeg vasket tøj, gjort Michaels bas-stativer rene, ryddet op på køleskabslågen, fået bund i tøj af uld og silke og med perler på der skal håndvaskes og syet håndtaget fast på vasketøjskurven igen. Vel at mærke fra kl 7.00 til 9.00.
Det gør mig glad at få ordnet noget herhjemme.
Og nu har jeg sørme også fået bikset årets første blogindlæg sammen!

3 kommentarer:

 1. og 1-2-3 så fik du alligevel ordnet en masse! Du er sgu benhård, frøken!!!!

  Jeg håber snart at vi kan ses, håber at kunne komme over, måske i februar.

  Stort kram!

  SvarSlet
 2. Yay! Blogindlæg fra Cille! Whoop whoop! :D

  Hva'! Det der med, at du ikke kan finde ud af at sætte billeder ind, passer da ikke - du har fundet ud af at sætte en header ind, det er mere end mig (min lavede en helt masse bøvl, til sidst gav jeg op, og nu har jeg sådan nogle mellemrums streger i stedet for et billede - mega kedeligt!

  Mht. tekstilseminariet så skal du nok komme ind, det er jeg slet ikke i tvivl om - du er jo super god til at sy...og bedre til at være husmor end mig ;)

  Nu hvor du har ordnet alle de ting hjemme ved dig, kommer du så ikke ud og klarer min opvask? :P

  SvarSlet
 3. Ejh, jeg havde slet ikke set at vi havde kommenteret! Jeg er i det hele taget ikke helt dus med det her blogspot. Det kommer nok.

  Nu er der sket lidt mere siden, og jeg håber jeg kan holde mig igang om skrive et par indlæg om ugen eller efter behov. :)

  Det er så dejligt at opdage at nogen har læst og kommenteret. Ih!

  SvarSlet