Blog170px diy150px tante170px cv170px

mandag den 31. januar 2011

Strik er på mode

Jeg ved ikke, om det er blogspot eller DR der ikke gør som det skal, men jeg kan i hvertfald ikke indsætte et link. Hvor svært kan det være? Jeg har en adresse, som der bare skal laves til et link.

Ellers kan du gå denne vej:
dr.dk > søg på TV avisen og klik på linket > vælg "se TV avisen" øverst til venstre
>vælg 18.30 og 31. januar > scroll ned og klik på "strik er på mode"

Starring Cille as den unge strikkende generation, og jeg synes alstå ikke selv, at jeg ser sådan ud.

Det er virkelig voldsomt irriterende at indlægget så bare er tomt, når jeg udgiver det, efter at have benyttet "link" knappen her på bloggen.

Og så er det voldsomt irriterende at jeg nu kun kan se lydløse indlæg på dr.dk fordi deres afspiller er så dårlig, at man ikke kan stille på volume-knappen, men at den godt kan hoppe ned på 0 hvorefter den ikke kan flyttes på. Great!

mandag den 10. januar 2011

Dagdrømmeri

Jeg drømmer lidt om at være god til at blogge og til at blogge oftere.
Problemet er, at jeg ikke helt mestrer den her blog-side. Jeg kan ikke få billeder til at være hvor jeg synes de skal være hverken oppe, nede til højre eller til venstre.
Et andet problem er, at jeg i det hele taget ikke er sååå meget ved computeren.

Jeg vil prøve at oppe mig lidt i 2011.
Så er det sagt, og hermed et stemningsbillede fra min formiddag:




Noget andet jeg drømmer om, er at studere på textilseminariet fra August. Jeg er ved at skrive min ansøgning og håber jeg kommer ind. Der er først ansøgningsfrist i Marts.
Jeg er i den forbindelse nødt til at have Matematik på niveau C, og det tager jeg på VUC hver eftermiddag nu.
Det er rart at have noget jeg skal hver dag. Jeg er ved - nårh nej, jeg er blevet vanvittig af at være arbejdsløs. En af mine fejl er, at jeg mangler selvdisciplin og det er et stort problem i min situation. Jeg gør mig selv mere og mere ulykkelig. Jeg når ingenting og jeg kan ikke overskue noget - og jeg hader mig selv for det.
Det er ved at blive bedre og jeg tvinger mig selv til at lave en hverdag. F.eks. idag har jeg vasket tøj, gjort Michaels bas-stativer rene, ryddet op på køleskabslågen, fået bund i tøj af uld og silke og med perler på der skal håndvaskes og syet håndtaget fast på vasketøjskurven igen. Vel at mærke fra kl 7.00 til 9.00.
Det gør mig glad at få ordnet noget herhjemme.
Og nu har jeg sørme også fået bikset årets første blogindlæg sammen!