søndag den 24. juli 2011

Tårene trillede

ned ad kinderne på mig da jeg igår morges så nyhederne til morgenmaden og jeg så hvad Norge-katastrofens omfang var. Det sidste jeg havde set var en lille rulletekst over Miss Marple med "eksplosion i Norge, 2 omkomne". Jeg tænkte ikke at det var et terrorangreb.
Nu var der 91 omkomne og de fleste af dem brutalt nedslagtet på en fredelig, socialdemokratisk sommerlejr for unge mennesker.
 Jeg kan slet ikke forstå, at den slags kan foregå! Hvordan kan et menneske være så sygt? Er han blevet opdraget til at være ond? Jeg tror han er helt igennem ond. Fuldstændig.
Jeg er grundlæggende imod dødsstraf på alle niveauer men jeg kan godt give dispensation til en vis Anders B. Breivik. Han kan komme på hjul og stejle for min skyld.

Jeg håber ikke folk vil stoppe med at vise at de er for demokratiet, jeg håber man fortsat vil kunne mødes i politiske foreninger og diskutere politik, for hvis ikke man tør gøre det, ja, så har terroren vundet.
Jeg kan godt forstå hvis man er nervøs for at mødes på socialistiske lejre fremover, og jeg vil da også være nervøs hvis min lillesøster mødes med hendes DSU-venner og nervøs når min stedbror deltager i Radikal Ungdoms landsmøder o.lign. Men jeg håber de unge vil fortsætte med deres politiske arbejde og vise at de ikke er bange for sådan et højreekstremistisk svin (undskyld mit sprog).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar